Γλυκαίνει κόσμο σε κάθε γωνιά της Θεσσαλίας ο Παραδοσιακός Χαλβάς Γούναρη

Ο ξακουστός και πεντανόστιμος χαλβάς «Γούναρη» γλύκανε γενιές και γενιές Τρικαλινών, Θεσσαλών αλλά και εκτός συνόρων και συνεχίζει ανοδικά βασιζόμενος πάντα σε παραδοσιακές συνταγές

Γλυκιές απολαύσεις προσπαθεί να μας χαρίσει και το φετινό καλοκαίρι το Ζαχαροπλαστείο Γούναρη, προσφέροντας το παραδοσιακό χαλβά από τους πάγκους που λειτουργούν σε κάθε πανηγύρι, σε κάθε εκδήλωση τόσο εντός νομού, όσο και εκτός σε διάφορες μεγάλες και μικρές διοργανώσεις.

Ο ξακουστός και πεντανόστιμος χαλβάς «Γούναρη» γλύκανε γενιές και γενιές Τρικαλινών, Θεσσαλών αλλά και εκτός συνόρων και συνεχίζει ανοδικά βασιζόμενος πάντα σε παραδοσιακές συνταγές.

Ο φακός της «KriniLive» συνάντησε τους πάγκους του Ζαχαροπλαστείου στον εορτασμό της Ματαμορφώσεως του Σωτήρος στην Σωτήρα Καρδίτσας, οι οποίοι δέχτηκαν όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο πλήθος επισκεψιμότητας.

Και πως άλλωστε όταν ο χαλβάς παρασκευάζεται με αγνά υλικά. Πρώτες ύλες που προέρχονται από ντόπιους παραγωγούς, όπως το βούτυρο, το οποίο ευωδιάζει και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα υλικά, όπως τα αμύγδαλα, συναρπάζουν και μας αφήνουν ευχάριστες γεύσεις!!!


2 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.