Αποθεώθηκαν στην εκδήλωση των Ταξιαρχών μικροί μαθητές του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων

Η εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Ταξιαρχών που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο της κοινότητας έκρυβε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Μια από αυτές και η εμφάνιση ομάδας του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, κάποιοι εξ αυτών με καταγωγή το Δήμο Φαρκαδόνας που ήρθαν να ερμηνεύσουν τραγούδια του Πόντου.

Όπως κατέγραψε η «Krini Live» με σύνεργά τους, τα μουσικά όργανα που έφεραν μαζί τους, το ταλέντο τους στην μουσική και την αγάπη τους στην παράδοση, η οποία μεταφέρεται και μέσα από το σχολείο τους, το οποίο χρόνια τώρα μεγαλουργεί, ερμήνευσαν Ποντιακά τραγούδια ξεσηκώνοντας το κοινό που δεν έπαψε στιγμή να τους επιβραβεύει με το πιο ζεστό χειροκρότημα.

Για αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, καθώς αναδεικνύουν την τοπική παράδοση και τον πολιτισμό μας, καθώς επίσης αποτελούν το παράδειγμα προκειμένου η νεολαία να μην ξεχάσει τις ρίζες της.

Και δεν θα τις ξεχάσει καθώς αυτά έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους να ασχοληθούν με την παραδοσιακή μουσική και να προσκαλέσουν τη νέα γενιά να τους ακολουθήσει.


1 σχόλιο

  1. Αγγελος Μακουτιδης
    08/08/2022 στις 20:26

    Σας Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη σας ευχαριστούμε πολύ τους γονείς τους παππούδες μας της γιαγιάδες μας όλη μας την οικογένεια. Ευχαριστούμε την ομαδα Α. Ο Ταξιαρχών
    Και τον κυριο Ζιακκο την κυρια Ζεττα τον κύριο ζωσιμα για την πρόσκληση τους. Και φυσικά το krinnilive για αυτην την υπέροχη δημοσίευση και τα καλα σας λόγια. Χίλια ευχαριστώ

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.