Κέφι και πολυκοσμία στο χορό του Αθλητικού Ομίλου Ταξιαρχών

Η διοίκηση του Α.Ο. Ταξιαρχών διοργάνωσε την πρώτη καλοκαιρινή εκδήλωση στο γήπεδο της κοινότητας με στόχο την ενίσχυση της ομάδας ενόψει και της έναρξης της νέας σεζόν που ξεκινά εντός των αμέσως επόμενων εβδομάδων.

Διαφορετική εικόνα ήρθε να παρουσιάσει το βράδυ του Σαββάτου το γήπεδο των Ταξιαρχών. Φυσικά δεν θύμιζε αγωνιστικό χώρο, μιας και αντί από παίκτες και διαιτητές πλημμύρισε από κόσμο που θέλησε να διασκεδάσει παρέα με την διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τιμ του Αθλητικού Ομίλου.

Όπως κατέγραψε αποκλειστικά η «Krini Live» η διοίκηση του Α.Ο. Ταξιαρχών διοργάνωσε την πρώτη καλοκαιρινή εκδήλωση στο γήπεδο της κοινότητας με στόχο την ενίσχυση της ομάδας ενόψει και της έναρξης της νέας σεζόν που ξεκινά εντός των αμέσως επόμενων εβδομάδων.

Και σε αυτό το μεγάλο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν πολλές εκατοντάδες κόσμου, που έσπευσαν να διασκεδάσουν και να απολαύσουν ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα.

Μουσικές νότες, οι οποίες πραγματικά ξεσήκωσαν τον κόσμο προσέφερε η ορχήστρα του Παναγιώτη Ζωσιμά και του Γιάννη Ζιάκου με την Λένα Ζέττα. Η ορχήστρα ταξίδεψε το κοινό σε παραδοσιακούς και λαϊκούς ρυθμούς με το γλέντι να διαρκεί ως τα ξημερώματα της Κυριακής.

Τις ευχαριστίες τους προς τους κατοίκους των Ταξιαρχών αλλά και των όμορων κοινοτήτων κι όχι μόνο που βρέθηκαν στους Ταξιάρχες για να συμμετάσχουν και να στηρίξουν την ομάδα στην νέα προσπάθεια, μετέφεραν ο πρόεδρος των Ταξιαρχών κ. Αχιλλέας Νίκου, ο Πρόεδρος του Α.Ο. Ταξιαρχών κ. Παναγιώτης Καλατζής τα μέλη της διοίκησης και οι παίκτες. Αναφορά έγινε στα μεγάλα βήματα που αναπτύσσει η ομάδα, στις επιτυχίες αλλά και στους στόχους που τίθενται για την νέα σεζόν που δεν είναι άλλοι από την άνοδο της ομάδας αλλά και μιας μεγάλης επιτυχημένης πορείας.

Και οι στόχοι αυτοί θεωρούνται επιτεύξιμοι αν κρίνει κανείς από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας που τα τελευταία χρόνια καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθεί αντάξια των στόχων και να φέρει τον Α.Ο. Ταξιαρχών στα ψηλά της λίστας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.