Η επιχείρηση Ξυλείας, Οικοδομικών Υλικών και Χρωμάτων «ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ» καθημερινά κοντά στο επαγγελματία και τον ιδιώτη

Αρκετές δεκαετίες τώρα η επιχείρηση Εμπορίας και Επεξεργασίας Ξύλου Παντός Τύπου, Βασίλη Σακελλαρίου, εξυπηρετεί τις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας, στο νομό Τρικάλων, αλλά της Θεσσαλίας ευρύτερα.

Η επιχείρηση εδρεύει και λειτουργεί στο 22ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας, λίγα μόλις μέτρα μακριά από την είσοδο του Κλοκοτού και έρχεται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του κατασκευαστικού κλάδου αλλά και των ιδιωτών.

Η επιχείρηση που έχει συνδεθεί χρόνια τώρα με τις συμφέρουσες τιμές αλλά και την άριστη ποιότητα των υλικών που διαθέτει, δραστηριοποιείται στην εμπορία και επεξεργασία ξύλου παντός τύπου, διαθέτοντας το απαραίτητο εξοπλισμό. Ταυτόχρονα η επιχείρηση ακολουθεί σύγχρονες μεθόδους, μεταξύ των οποίων και του Βιολογικού Εμπλουτισμού του Ξύλου, προστατεύοντας αυτό από τις καιρικές συνθήκες, από μύκητες κ.α.

Στην επιχείρηση ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ θα συναντήσει επιπλέον κανείς οικοδομικά υλικά, μονωτικά υλικά, σταγανωτικά υλικά, υλικά στέγης (τούβλα, κεραμίδια), χρώματα, γυψοσανίδες κ.α., όλα με εγγύηση, αρίστης ποιότητας και όπως προαναφέρθηκε σε συμφέρουσες και οικονομικές τιμές.

Η επιχείρηση λειτουργεί σε καθημερινή βάση Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα και Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Τηλέφωνο επικοινωνίας και πληροφοριών 2433061026 και 6945031483.