Το κρεοπωλείο Φάρμα Μπούσιος κέρδισε τις καρδιές των Φαρκαδόνιων

Από τις πρώτες ώρες λειτουργίας του το κρεοπωλείο δέχτηκε πλήθος καταναλωτών που έσπευσαν να προμηθευτούν ποιοτικά, ντόπια και ολόφρεσκα κρεατικά

Το αδιαχώρητο επικράτησε από τις πρώτες ώρες της λειτουργίας του κρεοπωλείου της Φάρμα Μπούσιου. Καταναλωτές έσπευσαν να προμηθευτούν τα κρέατα τους αλλά και να ευχηθούν στους ιδιοκτήτες της επιχείρησης για την έναρξη της λειτουργίας του.

Το κρεοπωλείο της «Φάρμα Μπούσιος», εδρεύει στη Φαρκαδόνα, όπισθεν του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και διαθέτει γκάμα κρεατικών τα οποία στο μεγαλύτερο μέρος τους εκτρέφονται στην Φάρμα της οικογένειας Μπούσιου, που βρίσκεται στο Ζάρκο. Μοσχάρια, αρνιά, κατσίκια, πρόβατα, τα οποία εκτρέφει η οικογένεια με άκρως βιολογικούς όρους, στα λιβάδια και στους βοσκότοπους του Ζάρκου, καθώς επίσης και χοιρινά τοπικών παραγωγών. Τα κρέατα διακρίνονται για την ποιότητα, τη φρεσκάδα και τη νοστιμιά τους, αποτελούν πλέον πρώτα στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Με σεβασμό στην ποιότητα, την αγάπη για την κτηνοτροφία, το κατάστημα και οι υπεύθυνοι, δηλώνουν πανέτοιμοι να εξυπηρετήσουν όλες τις απαιτήσεις οικογενειακές, αλλά και των επιχειρήσεων της περιοχής μας, προμηθεύοντας με ντόπια κρέατα ασυναγώνιστης ποιότητας και τιμών. Το κατάστημα με σεβασμό στο καταναλωτή είναι καθημερινά δίπλα του, φιλοδοξώντας να κατακτήσει τις καρδιές όλων των καταναλωτών της Φαρκαδόνας και των κοινοτήτων της.

Ένα κατάστημα το οποίο έψαχνε ο καταναλωτής, το έχει πλέον κοντά του, για να προμηθευτεί προϊόντα που διακρίνονται για την ποιότητα. Μια οικογενειακή επιχείρηση που στηρίζεται και στηρίζει την τοπική κτηνοτροφία.