Μια ξεχωριστή και άκρως παραδοσιακή έκθεση Ζωγραφικής στο Διάσελλο

Η έκθεση του Βάιου Παππά ανοίγει τις πύλες της από την κτηνοτροφική εγκατάσταση και είναι εμπνευσμένη από το κτηνοτροφικό επάγγελμα

Μια διαφορετική έκθεση, στην οποία θα κυριαρχήσει το παραδοσιακό στοιχείο, αν κρίνουμε και από τον τόπο που θα διοργανωθεί αναμένεται να ανοίξει τις πύλες της στο ημιορεινό Διάσελλο του Δήμου Φαρκαδόνας.

Πρόκειται για την έκθεση Ζωγραφικής του Βάιου Παππά, με τίτλο στο «Στάβλο μου» που θα λειτουργήσει από τις 12 Αυγούστου έως τις 15 Αυγούστου.

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί στην τοποθεσία «Αναβρυκά» του Διασέλλου κι εντός της κτηνοτροφικής εγκατάστασης του κ. Παππά. Σ’ ένα ασυνήθιστο σημείο για ανάλογες εκδηλώσεις, ωστόσο άρρηκτα συνδυασμένου με τον τόπο καταγωγής του Καλλιτέχνη, μιας και πηγή έμπνευσης για τα έργα του, είναι το επάγγελμα του Κτηνοτρόφου, το χωριό του, οι άνθρωποι που πασχίζουν για το μεροκάματο μέσα από την κτηνοτροφία.

Στα έργα του καλλιτέχνη, σύμφωνα με την «Krini Live» αποτυπώνεται η ζωή και η καθημερινή ενασχόληση του κτηνοτρόφου, η ζωή του χωριού, αλλά ταυτόχρονα και η φύση. Μέσα από τα έργα του προσπαθεί να μεταφέρει τη ζωή και το έργο του κτηνοτρόφου, ο οποίος πασχίζει καθημερινά και όλο το χρόνο να εργάζεται, σε ένα δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον, όπως αυτό της κτηνοτροφίας.

Η έκθεση θα λειτουργεί κατά τις ώρες 11 το πρωί με 7 το απόγευμα και θα είναι ανοιχτή προς το κοινό. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6932636052.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.