Η παρουσίαση του βιβλίου “Ισορροπία” της Φαρκαδόνιας Ζωής Αργύρη στη Λάρισα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στον καλαίσθητο χώρο του Passerele έναντι  του αρχαίου θέατρου της Λάρισας πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου με τεράστια επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου “Ισορροπία ~ Κατακτώντας την Ευτυχία” οδηγός αυτοβελτίωσης της 25χρονης συγγραφέως Ζωής Αργύρη. Την παρουσίαση προλόγισε η Μαριέττα Λάμπρου. Νομικός Διευθύντρια των δύο μεγαλύτερων λαρισαϊκών γυναικείων περιοδικών Statusvoice και Femalevoice και ιδρύτρια της ομάδας αλληλεγγύης ΟΡΑΜΑ ΔΡΑΣΗΣ .Η Βασιλική Παπαθανασίου φιλόλογος και αρχισυντάκτρια του Statusvoice μίλησε για το βιβλίο θίγοντας καίρια σημεία του.
Την υπέροχη παρουσίαση ενίσχυσαν με την αγάπη και την εκτίμησή τους συγγενείς, φίλοι, καθηγητές και δάσκαλοι της συγγραφέως, το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας, δημοσιογράφοι, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων της Λάρισας, συγγραφείς, το βιβλιοπωλείο BOOKS που φιλοξενεί το βιβλίο στην περιοχή, και πλήθος κόσμου της πόλης που ήρθαν να γνωρίσουν τη νέα συγγραφέα.
Την παράσταση “έκλεψε” η ίδια η συγγραφέας που με το δεινό της λόγο, τις γνώσεις και την αμεσότητά της σαγήνευσε το κοινό. Η συγγραφέας συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους και υπέγραψε αντίτυπα. Ακολούθησαν κριτικές από διάφορα κανάλια, περιοδικά και εφημερίδες της Θεσσαλίας:
“η συγγραφέας και μόλις 25 ετών Ζωή Αργύρη μάγεψε τον κόσμο με τον λόγο, τις γνώσεις και την αγνότητα της ψυχής της. Μία από τις καλύτερες παρουσιάσεις βιβλίων που έχουν γίνει στην πόλη μας”
“Την παράσταση “έκλεψε “η ίδια η συγγραφέας που με το δεινό της λόγο σαγήνευσε το κοινό. Η συντακτική ομάδα του περιοδικού παρευρέθηκε στη εκδήλωση και ευχήθηκε στη πολυτάλαντη συγγραφέα,  καλοτάξιδο.»
«Η συγγραφέας πήρε το λόγο και μάγεψε το κοινό με τις γνώσεις της αλλά προπαντός με τη θετικότητα του χαρακτήρα της και την αγνότητα της ψυχής της. Έδωσε συμβουλές αυτοβελτίωσης και μίλησε από καρδιάς. Της ευχόμαστε από καρδιάς καλοτάξιδο το πρώτο της συγγραφικό εγχείρημα και να είναι το έναυσμα για τη συγγραφή πολλών αυθεντικών οδηγών αυτοβελτίωσης και ισορροπίας.»
«Το βιβλίο της είναι ένα μικρό δείγμα αυτού του ιδιαίτερου πλάσματος που όσοι τη γνωρίζουν έχουν βιώσει τι σημαίνει καθαρότητα ψυχής και μεγάλο ταλέντο. Στην παρουσίαση κατάφερε να κρατήσει τον κόσμο σε απόλυτη σιγή κρεμάμενος από τα λόγια της. Της ευχόμαστε ολόψυχα ένα λαμπρό μέλλον.»

Το άρθρο  υπογράφουν οι συνδιοργανωτές:
Εκδοτικός οίκος Fylattos Publishing
Φιλανθρωπικός Όμιλος Marecreations
Statusvoice.gr
Femalevoice.gr

Στιγμές από  τη βιβλιοπαρουσίαση: