Βράβευσαν τις επιτυχίες των μαθητών τους

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων τίμησε τρεις μαθητές του που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς

Ιδιαίτερη για το σχολείο του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων υπήρξε η σημερινή ημέρα μιας και Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, καθηγητές και μαθητές, ήρθαν να τιμήσουν την επιτυχημένη προσπάθεια τριών παιδιών που διακρίθηκαν σε εκπαιδευτικούς και αθλητικούς διαγωνισμούς-διοργανώσεις.

Σήμερα το πρωί ο Σύλλογος κατά το πρωινό χτύπημα του σχολικού κουδουνιού βράβευσε τους μαθητές που διακρίθηκαν στον 78ο Πανελλήνιο Μαθητικό διαγωνισμό «Ο Θαλής» Αριστέα Μπατατέγα  και Στυλιανό Θεμελή καθώς επίσης και τον μαθητή Ιωάννη Κιούρα για την επιτυχία του στον Διεθνή Αγώνα «OPEN TAEKBONTO» στο Βέλγιο και την κατάκτηση του  Χρυσού Μεταλλίου.

Η επιτυχίες που κατέγραψαν οι μαθητές προκάλεσαν χαρά και ικανοποίηση σε γονείς και εκπαιδευτική κοινότητα με την πρόεδρο του Συλλόγου κα Χρύσα Κούζα να συγχαίρει δημόσια τους μαθητές.

«Είμαστε σίγουροι πως η μεθοδικότητα και η συνέπεια θα οδηγήσει στο όνειρο όλους τους μαθητές. Στην ίδια ζεστή εκδήλωση με δώρα και χειροκροτήματα καλωσορίσαμε και τα προσφυγόπουλα που βρήκαν ζεστασιά και μια μεγάλη αγκαλιά στην σχολική μας κοινότητα. Ευχόμαστε πρόοδο και ευημερία σε όλους τους μαθητές, να μην φοβούνται τις προκλήσεις και κυρίως να μην επιτρέπουν τις δυσκολίες να καθορίζουν το μέλλον τους», τόνισε η κα Κούζα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι καθηγητές που ευχήθηκαν πρόοδο και νέες επιτυχίες στο σύνολο των μαθητών.