Διέψευσε τα σενάρια αποχώρησης του Μιχάλη Μπαγιώτη η Λένα Χαλβατζά

«Όταν σε τιμά ένας ικανός αριθμός με την ψήφο του, δεν μπορείς να μην συμμετέχεις. Θα είμαι παρούσα και θα ήμαστε παρόντες μέχρι το 2028 και θα τιμήσουμε την ψήφο των πολιτών. Λειτουργούμε σαν ομάδα, ήμαστε μια συμπαγής ομάδα. Αυτό που μας συνέδεσε δεν ήταν ποιος θα γίνει αρχηγός, αλλά ένα κοινό όραμα για τον τόπο. Βασικός σκοπός και των τριών μας που συμπράξαμε στις εκλογές ήταν να εκδημοκρατίσουμε το Δήμο Φαρκαδόνας.».

Με τα παραπάνω λόγια η Ελένη Χαλβατζά, ήρθε να βάλει τέλος στα σενάρια προηγούμενων ημερών που ανέφεραν, παραίτηση του επικεφαλής του συνδυασμού Νέο Ξεκίνημα, Μιχάλη Μπαγιώτη και ανάληψη των ηνίων της παράταξης από την ίδια.

Η Ελένη Χαλβατζά, μίλησε στο ραδιόφωνο της Λέσχης 97,6 και στην συνάδελφο Ευαγγελία Σωτηρίου, χαρακτηρίζοντας τα όσα μεταφέρθηκαν μέσω δημοσιεύματος, κακόβουλες ενέργειες, αναφέροντας ότι η παράταξη έχει επικεφαλής, τον Μιχάλη Μπαγιώτη, που θα αγωνιστεί από την θέση που τον κατέταξε ο λαός, με όλη την ομάδα, για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν την κοινωνία.

Αναφορικά με το εκλογικό αποτέλεσμα και την ήττα, τόνισε ότι χρειάζεται χρόνος για την ανάλυση του αποτελέσματος, χαρακτηρίζοντας την πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση, ως εκλογές ψυχολογίας.

Ακολουθεί το ηχητικό: