Αφιερώματα

Ελληνική Διατροφή: «Το μυστικό της καλής υγείας και της μακροζωίας»

Η ελληνική διατροφή αποτελεί έναν από τους πιο υγιεινούς και ισορροπημένους τρόπους διατροφής παγκοσμίως. Βασίζεται στη μεσογειακή παράδοση και περιλαμβάνει...

Χουριάτκου Ραβανί από τα Στουρναραίϊκα Τρικάλων – Συνταγή από τον Antonis Cooken

Αυτό το ΡΑΒΑΝΙ όπως διαβάζουμε στο TrikalaIn.gr είναι μοναδικό και δεν έχεις ξαναγευτεί κάτι παρόμοιο! Προέρχεται από το γραφικό κεφαλοχώρι...

Ανακαλύπτοντας τη Γεύση της Παράδοσης: Η Αυθεντική Τρικαλινή Πρασοτηγανιά από τον Αντώνη Κούκεν

Για ακόμη μία φορά, ο ταλαντούχος Τρικαλινός σεφ, Αντώνης Κούκεν, μας εκπλήσσει με μία νέα συνταγή, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή του...

Η Σπιτική Πίτσα των Αγίων Αποστόλων: Μια Γευστική Παράδοση από τον Αντώνη Κούκεν

Στις παρυφές των Τρικάλων, στο γραφικό χωριό των Αγίων Αποστόλων, ο Τρικαλινός μάγειρας Αντώνης Κούκεν μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε μια...

Γιάννης Γούλας: «Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ είναι εκπαιδευμένοι στις δυσκολίες»

Ο συνδημότης πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας σε συνέντευξή του στο «KriniLive» μιλά από καρδιάς και αναφέρεται στην πανδημία,...

Ακόμη και ο καλύτερος ζωγράφος δεν μπορεί να αποτυπώσει τη δύναμη των γυναικών της υπαίθρου

Μια αυτοδίδακτη ζωγράφος από τα Σερβωτά του Δήμου Φαρκαδόνας, η Έλλη Γεωργούλα, έκανε στα 67 της χρόνια, το όνειρο πραγματικότητα...

Χτίζει την Ιθάκη του και ποθεί όλοι να βρουν τη δική τους, ιδίως οι «Ξεχασμένοι και αφανείς»

Από την… χαρτοπετσέτα στο χαρτί (!) η πρώτη ποιητική συλλογή του Κεραμιδιώτη Χρήστου Γρηγορίου Ξεκίνησε να γράφει σε μια… χαρτοπετσέτα...