Απαντήσεις στους επικριτές δίνει η Δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας για τις απευθείας αναθέσεις που κάνει

Απαντήσεις έρχεται να δώσει η δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας σε όλους εκείνους που το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται επικριτική σχετικά με τις αναθέσεις μελετών για την υλοποίηση έργων. Η κριτική όπως είναι γνωστό έχει ασκηθεί και στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, από δημοτικούς συμβούλους, με τη δημοτική Αρχή να απαντά, ότι κατάφερε να εξασφαλίσει έργου υψηλού κόστους.

Αναλυτικά στην απάντηση που εξέδωσε η δημοτική Αρχή αναφέρονται μεταξύ των άλλων τα εξής:

«Σε απάντηση όλων εκείνων, που επικρίνουν κατά καιρούς την Δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας για τις αναθέσεις μελετών, είναι οι χρηματοδοτήσεις που έχει εξασφαλίσει η Δημοτική Αρχή για την υλοποίηση έργων.

Με κόστος μελέτης μόνον 18,000 ευρώ, η Δημοτική Αρχή κατάφερε να πετύχει και να εξασφαλίσει από το ΥπΑΑΤ χρηματοδότηση συνολικού προϋπολογισμού δύο εκατομμυρίων εκατόν ογδόντα οκτώ χιλιάδων οκτακοσίων οκτώ ευρώ 2.188.848,00 για τον εκσυγχρονισμό είκοσι γεωτρήσεων.

Το έργο συγκεκριμένα αφορά την βελτίωση ενεργειακής απόδοσης υφιστάμενων αρδευτικών υποδομών του Δήμου Φαρκαδόνας και του ΤΟΕΒ Κλοκοτού, με ανάπτυξη ολοκληρωμένου συστήματος τηλεδιαχείρισης – τηλεμέτρησης.

Με την ολοκλήρωση του εκσυγχρονισμού, πέραν του ότι θα μειωθεί το κόστος άρδευσης τουλάχιστον 30% με 40% για τους παραγωγούς μας, θα επιτευχθεί και η ορθολογική διαχείριση του νερού.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας, αυτό που μπορεί να κάνει το πράττει και αυτό θα συνεχίσει να κάνει, στηρίζοντας στην πράξη τους στυλοβάτες όλης της τοπικής οικονομίας, που δεν είναι άλλοι από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.

Συγκεκριμένα θα εκσυγχρονιστούν οι κάτωθι τοπικοί σταθμοί:

ΠΕΤΡΩΤΟ – G23

ΠΕΤΡΩΤΟ – ΓΟΥΡΝΟΜΑΝΤΡΙ G25

ΠΕΤΡΩΤΟ – ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ – G22

ΠΕΤΡΩΤΟ – ΠΑΛΙΟΥΡΙ – G21

ΓΕΩΡΓΑΝΑΔΕΣ – ΜΠΕΑΔΕΣ – ΒΝ86

ΝΟΜΗ – ΜΑΥΡΟΕΣ – G15

ΝΟΜΗ – ΠΑΛΑΙΟΛΙΒΑΔΟ – G14

ΟΙΧΑΛΙΑ – ΑΜΠΕΛΙΑ – G19

ΟΙΧΑΛΙΑ – ΤΣΙΟΥΚΑΛΑΔΕΣ ΜΕΛΙΑ – ΚΟΛΤΣΙΔΑ – G18

ΟΙΧΑΛΙΑ – ΤΣΙΡΟΥΝΑ – ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ – G17

ΠΕΤΡΟΠΟΡΟΣ – ΑΥΛΑΚΑΔΕΣ – G42

ΣΕΡΒΩΤΑ – ΜΑΥΡΟΕΣ – G9

ΣΕΡΒΩΤΑ – ΛΙΒΑΔΙ – G10

ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ – ΟΙΚΙΣΜΟΣ – G36

ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ – ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ – G27

ΤΟΕΒ ΚΛΟΚΟΤΟΥ

ΤΣΕ01 ΒΝ28 ΠΕΤΡΟΜΑΓΟΥΛΑ

ΤΣΕ02 ΒΝ29 ΝΤΕΡΜΠΙΝΙΑ

ΤΣΕ03 ΒΝ30

ΤΣΕ04 ΒΝ53 ΝΤΕΡΜΠΙΝΙΑ

ΤΣΕ05 ΒΝ100 ΝΤΕΡΜΠΙΝΙΑ».


1 σχόλιο

  1. Πείτε στον κύριο Γεωργολόπουλο και στα ανθρωπάκια που είναι γύρω του ότι σε αυτές τις εκλογές δεν έχουν καμία τύχη. Τελείωσε το φαγοπότι .. αν δεν το έχουν καταλάβει..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *