Πλούσια αναφορά στο κυβερνητικό έργο από τον Αν. Γραμματέα Προγράμματος της Ν.Δ. Γιώργο Βλαχογιάννη

Στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού ONE CHANNEL και στη δημοσιογράφο Όλγα Αντωνίου φιλοξενήθηκε ο αναπληρωτής γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλαχογιάννης.

Αναφέρθηκε στο έργο της ΝΔ το οποίο είχε κοινωνική χροιά και στόχευε στην ενίσχυση πολιτών και παραγωγικών κλάδων.

«Η Νέα Δημοκρατία στην τρέχουσα Κυβερνητική θητεία και παρά τις πολλές εξωγενείς αντιξοότητες, υλοποίησε πάνω από το 80 τοις εκατό του Προγράμματος της», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Βλαχογιάννης για να συμπληρώσει:

«Έγιναν για πρώτη φορά εδώ και 12 χρόνια, πάνω από 25.000 προσλήψεις εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, 3.000 προσλήψεις ιατρικού προσωπικού, 4.000 νοσηλευτικού προσωπικού, προσλήψεις στην τοπική αυτοδιοίκηση κλπ, ενώ προγραμματίζονται μέσω ΑΣΕΠ αρκετές χιλιάδες ακόμη προσλήψεις, στον ευρύτερο δημόσιο.

Ο ίδιος μίλησε για την μείωση της ανεργίας και την αύξηση της απασχόληση δίνοντας την ευκαιρία στους ανέργους για εργασία.

«Μειώθηκε σημαντικά η ανεργία, αυξήθηκε η απασχόληση, δημιουργούνται νέες ευκαιρίες στην Ελλάδα με την ανάπτυξη της Οικονομίας σε ρυθμούς πολλαπλάσιους του Ευρωπαϊκού μέσου όρου. Για πρώτη φορά αυξάνονται οι συντάξεις, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια και στη νέα Κυβερνητική μας θητεία, θα δοθεί έμφαση στην αύξηση των μισθών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Ταυτοχρονα αυξάνεται από την 1η Απριλίου – για τρίτη φορά- ο κατώτατος μισθός στον ιδιωτικό τομέα», τόνισε ο Αν. Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε εδώ την συνέντευξη: 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *