Εξαιρετική η εμφάνιση του «Βλύζα» στις επετειακές εκδηλώσεις του Γριζάνου

Στις εκδηλώσεις που διεξήχθησαν στην κοινότητα για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης συμμετείχαν μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Βλύζας» Γριζάνου.

Διοίκηση και μέλη του Συλλόγου το πρωί του Σαββάτου συμμετείχαν στις επετειακές εκδηλώσεις τιμώντας τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης.

Αρχικά οι συμμετέχοντες συμμετείχαν στον εκκλησιασμό ενώ στην συνέχεια στην επιμνημόσυνη δέηση – κατάθεση στεφάνων και στην παρέλαση.

Συγκεκριμένα στην παρέλαση συμμετείχαν οι: Δημήτρης Γιώτας, Άγγελος Μπακλαβάς, Βασίλης Ευθυμίου, Νικόλαος Γιώτας, Αθανάσιος Τσάτσος, Βάιος Ανυφαντής, Λητώ Αγγελίτση, Δήμητρα Λίτσιου, Κατερίνα Χάμου, Ιωάννα Γιώρα, Σοφία Γιώρα, Κατερίνα Λίτσιου, Χρύσα Χάμου, Βίβιαν Ανυφαντή.

Ο πρόεδρος της διοίκησης του Συλλόγου, Νίκος Γιώτας, ευχαριστεί θερμά όλους εκείνους που συνέβαλαν για την συμμετοχή στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα ευχαριστεί όσους παρέλασαν, το χοροδιδάσκαλο, Δημήτρη Δημουλά, τον ιερέα του χωριού, π. Βασίλειο Μπραζιώτη, τον διευθυντή του δημοτικού σχολείου Γριζάνου, Τριαντάφυλλο Τέλλιο, την πρόεδρο της κοινότητας Γριζάνου, Ευανθία Κακαδιάρη, αλλά και την Βάσω Σωτηρίου για την λήψη του φωτογραφικού υλικού, το ζεύγος, Φωτεινή – Ιωάννη Ζαχαράκη για την χορηγία τους, τον Σωκράτη Θεοδώρου για την δωρεά στο κοντάρι από το Λάβαρο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Κατερίνα Γιώτα που βοήθησε στις παραδοσιακές στολές και σε αρκετά ακόμη καθώς και σε όλους εκείνους που βοήθησαν για την εξαιρετική εμφάνιση.