Πρόεδρος Αχλαδοχωρίου: «Κύριοι της Δημοτικής αρχής, οι δήμοι δεν διοικούνται με ψέματα και φρούδες υποσχέσεις»

Ως πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αχλαδοχωρίου του Δήμου Φαρκαδόνας δεν φανταζόμουν ότι παραμονή της εθνικής μας εορτής για την 25η Μαρτίου θα με οδηγούσε ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας και οι αντιδήμαρχοί του σε επιστολή διαμαρτυρίας.
Εδώ και μέρες η Δημοτική Αρχή –αν είναι δυνατόν– κοροϊδεύει ότι δήθεν θα έστελναν συνεργείο καθαριότητας στο χωριό για ευπρεπισμό, ώστε να μπορέσουμε να γιορτάσουμε την επέτειο της επανάστασης με τον τρόπο που της αρμόζει. Αλλά οι μέρες περνούσαν και η αδιαφορία μεγάλωνε.
Έτσι, με την έμπρακτη στήριξη των κατοίκων του χωριού και τις δωρεές που δόθηκαν καθαρίσαμε το χωριό μόνοι μας. Σεβόμενοι τους κατοίκους του Αχλοδοχωρίου, που θέλουν να βλέπουν πάντα το χωριό τους με την εικόνα που του αξίζει.

Εισπράττοντας αυτήν την αδιαφορία δεν είχαμε άλλο δρόμο από το να μεριμνήσουμε μόνοι μας και για την προμήθεια στεφανου για την κατάθεση υπέρ των προγόνων Ηρώων μας, φοβούμενοι ότι και αυτό θα έμενε στις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.

Εμείς, παρόλα αυτά, θα στείλουμε τα «χρόνια πολλά» στον Δήμαρχο και στους Αντιδήμαρχους κκ. Κοσμά και Τσάτσο και, απλώς, να τους πούμε ότι οι Δήμοι δεν δικαιούνται με τον τρόπο αυτό. Διότι ο Δήμος Φαρκαδόνας δεν είναι τσιφλίκι κανενός και πρέπει να υπάρχει ισονομία για όλους, ανεξάρτητα από τον συνδυασμό που στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές.
Ελπίζουμε ότι η επιστολή αυτή θα λειτουργήσει αφυπνιστικά για τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας.
Με τιμή,
Βασιλης Κουτσοδήμος
Πρόεδρος Κοινότητας Αχλαδοχωρίου