Το όνομα αυτού…Βασίλειος

Βαπτίστηκε στην Αγία Αικατερίνη Κρήνης το βρέφος της οικογένειας Θανάση Μπαλλή και Μαρίας Πριτσιούλη

Η μαμά του, Μαρία Πριτσιούλη φόρεσε τα καλά του κι ο μπαμπάς του Θανάσης Μπαλλής, ετοίμασε το αυτοκίνητο στο οποίο επιβιβάστηκε όλη η οικογένεια. Εκείνος έδειχνε χαμογελαστός και ευδιάθετος, θεωρώντας ότι οι γονείς του, ετοίμαζαν για εκείνον μια καλοκαιρινή βόλτα, στην οποία θα απολάμβανε το παιχνίδι του. Περίμενε παιχνίδι και νάζια, τελικά διαψεύστηκε. Οι γονείς του επεφύλασσαν μια δροσιστική και ευλογημένη βουτιά στην κολυμπήθρα του εξωκλησιού της Αγίας Αικατερίνης Κρήνης.

Κι αν ο ίδιος ξαφνιάστηκε, η νονά του Βασιλική Σχοινά ήρθε να τον καθησυχάσει σε συνεργασία με τον εφημέριο της Κρήνης, π. Δημήτριο Καψιώχα, που τον βούτηξε στα ευλογημένα νερά της κολυμπήθρας χαρίζοντας το όνομα Βασίλειος, όνομα του παππού του.

Μετά το Μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο κοσμικό κέντρο Ποσειδώνιο της Φαρκαδόνας με τους γονείς και τους παπ0πούδες του νεοφώτιστου να δέχονται τις ευχές των καλεσμένων του.

Το στολισμό της βάπτισης επιμελήθηκε η Βούλα -Φούρνος Μαντζανά.

Να ζήσεις Βασίλη και να είσαι ευτυχισμένος και υγιής!


1 σχόλιο

  1. η ολγα η βαγιανα η κατερινα η ευτιμια η βασηλικι η ζωη και η εμειλια ειναι ειπεροχες θα ειθελα να ειμουνα και εγω εκει.