Το διασκέδασαν μέχρι πρωίας οι μαθητές του ΕΠΑΛ Φαρκαδόνας στην ετήσια χοροεσπερίδα τους

Την ετήσια χοροεσπερίδα τους πραγματοποίησαν οι μαθητές της Γ΄ τάξεις του επαγγελματικού λυκείου της Φαρκαδόνας. Την τελευταία σχολική τους εκδήλωση μιας και η φοίτησή τους στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ολοκληρώνεται στο τέλος της άνοιξης, με τους ίδιους να χαράσσουν νέα πορεία είτε στον επαγγελματικό στίβο, είτε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με την είσοδό τους σε κάποια από τις πανεπιστημιακές σχολές της χώρας μας.

Η χοροεσπερίδα των μαθητών διεξήχθη στο κοσμικό κέντρο «Ποσειδώνιο» με παρόντες συμμαθητές των παιδιών, γονείς, εκπαιδευτικούς και φορείς, αλλά και πλήθους κόσμου. ήρθαν να τιμήσουν τους μαθητές και να ενισχύσουν κάθε προσπάθεια τους, μιας και τα έσοδα της εκδήλωσης θα χρησιμοποιούν για την πολυήμερη σχολική τους εκδρομή.

Στην εκδήλωση κληρώθηκαν πλούσια δώρα μέσω λαχειοφόρου. Δώρα που προσέφεραν τοπικές επιχειρήσεις και καταστήματα από το νομό και όμορες περιοχές της Φαρκαδόνας για την ενίσχυση των μαθητών.

Μέρος της εκδήλωσης του επαγγελματικού λυκείου της Φαρκαδόνας, σύμφωνα με την «Krini Live» ήταν αφιερωμένη στους αποφοίτους του προηγούμενου σχολικού έτους. Παιδιών που εισήχθησαν με το πλαίσιο των πανελληνίων εξετάσεων σε πανεπιστημιακές σχολές της χώρας. Και οι επιτυχίες του επαγγελματικού λυκείου Φαρκαδόνας υπήρξαν αρκετές και την περσινή χρονιά, καθώς μαθητές του, κατάφεραν να εισαχθούν σε αξιόλογες σχολές πανεπιστημίων της χώρας, που με την ολοκλήρωση των σπουδών δίνουν γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση.

Η βραδιά περιελάβανε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με το κέφι και τη διάθεση να παραμένουν στα ψηλά, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.