Στην Agrothessaly της Λάρισας η εταιρία Λιπαντικών  Μπαταγιάννης Ε.Ε

H Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία, Agrothessaly, είναι μία περιφερειακή εκθεσιακή οργάνωση με πανελλαδική εμβέλεια, η οποία οργανώνεται ανά διετία και λειτουργεί στη σκεπαστή αγορά της Λάρισας. Στην έκθεση προβάλλονται κυρίως τα προϊόντα της ελληνικής αλλά και παγκόσμιας αγροτο-κτηνοτροφικής παραγωγής αλλά και όλες οι εξελίξεις στις νέες αγροτικές τεχνολογίες. Φέτος πραγματοποιείται από τις 2 έως και τις 5 Μαρτίου 2023.

Συμμετέχοντες στην έκθεση εκτός από τους φορείς του πρωτογενούς τομέα και πολλών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όπως το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, είναι επαγγελματικές επιχειρήσεις του κλάδου τόσο του εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Ως μία από αυτές, η Μπαταγιάννης Ε.Ε. συμμετέχει στην έκθεση ως επίσημος συνεργάτης των λιπαντικών εταιρειών CYCLON και VALVOLINE του ομίλου της MOTOR OIL, με σκοπό την έκθεση, παρουσίαση και ενημέρωση για την ολοκληρωμένη σειρά λίπανσης, γράσων και ειδικών προϊόντων γεωργικών μηχανημάτων.

Η εταιρεία Μπαταγιάννης Ε.Ε προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους στο εκθεσιακό της περίπτερο, Τέντα Α, Stand D73 με σκοπό την γνωριμία, την ενημέρωση και την παρουσίαση των προϊόντων της.

Θα είναι χαρά μας να μας επισκεφτείτε στο εκθεσιακό μας περίπτερο!

Μπαταγιάννης Ε.Ε. Β.Τσιτσάνη 5, Τρίκαλα, τηλ. 24310 27612 Οδός Παλαιοπύργου, Τρίκαλα, τηλ. 24310 39217, Mail: batagian@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *