Σε αυτές τις γιορτές δεν πρέπει να μείνει κανείς χωρίς τα βασικά και αναγκαία

Κάλεσμα σε ιδιώτες και επαγγελματίες για ενίσχυση του ενοριακού παντοπωλείου Φαρκαδόνας απευθύνει ο π. Αθανάσιος Κούτσιας

Το ενοριακό παντοπωλείο του Ιερού Ναού Πέτρου και Παύλου Φαρκαδόνας δημιουργήθηκε πριν περίπου ένα χρόνο για να συνδράμει στις ανάγκης υποστήριξης των ευπαθών ομάδων της κοινότητας κι όχι μόνο. Των ανθρώπων που στερούνται και τα βασικά της επιβίωσης και απλώνουν το χέρι της βοήθειας. Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους το ενοριακό παντοπωλείο Φαρκαδόνας, το εκκλησιαστικό συμβούλιο, ο εφημέριος π. Αθανάσιος Κούτσιας και οι Φαρκαδόνιοι, πολίτες και επαγγελματίες δείχνουν την αγάπη του, ακολουθώντας την διδαχή του Αποστόλου Παύλου που αναφέρει ότι «οι πιστοί χριστιανοί οφείλουν να αγαθοεργούν, να πλουτίζουν σε καλά έργα, να είναι ευμετάδοτοι και κοινωνικοί.

Στις γιορτινές μέρες που διανύουμε ο π. Αθανάσιος  εξηγεί μιλώντας στην «ΚΡΗΝΗ LIVE» ότι είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να συναισθανόμαστε τις δυσκολίες των συνανθρώπων μας, ειδικά τώρα που η κρίση, η ανεργία, ο χειμώνας και η πανδημία τους επιβραδύνουν περισσότερο.

Για αυτό το λόγο καλεί πολίτες και επαγγελματίες  να χαρίσουν ένα χαμόγελο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους ενισχύοντας με αγαθά το ενοριακό παντοπωλείο.

Η συλλογή των αγαθών θα γίνει έως την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6981998662.