Χωρίς σταθερό και internet από την Παρασκευή το Ζάρκο

Πολλά τα παράπονα κατοίκων, επαγγελματιών, εργαζομένων και μαθητών καθώς επισημαίνουν ότι το πρόβλημα σύμφωνα με τον ΟΤΕ θα αποκατασταθεί μέχρι την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου

Χωρίς σταθερή τηλεφωνία ΟΤΕ και το σημαντικότερο χωρίς internet παραμένουν από το πρωί της Παρασκευής κάτοικοι του Ζάρκου, λόγω τεχνικού θέματος που παρουσιάστηκε στην ευρύτερη περιοχή. Από το πρωί της Παρασκευής , σύμφωνα με την ΚΡΗΝΗ LIVE, όπου διαπιστώθηκε το πρόβλημα στις τηλεφωνικές γραμμές και στο internet τα παράπονα είναι πολλά ειδικά στο επίσημο άκουσμα της εταιρίας ότι ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης του θέματος αναμένεται είναι η 22η Δεκεμβρίου.

Ήδη τα καταστήματα που παραμένουν ανοιχτά εντός του χωριού δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των συναλλασσόμενων που θέλουν να πληρώσουν μέσω πιστωτικών-χρεωστικών καρτών καθώς δεν υπάρχει internet. Φυσικά και δεν μένουμε μονάχα εκεί. Μαθητές και φοιτητές δεν μπορούσαν την χθεσινή ημέρα να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους, ενώ αντιμέτωποι με προβλήματα βρέθηκαν κι όσοι εργάζονται μέσω τηλεργασίας.

Πολλοί κάτοικοι μεταφέρουν τα έντονα παράπονα δηλώνοντας ότι είναι ανεπίτρεπτο την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όπου όλοι βρίσκονται σπίτι τους λόγω lockdown, να μην υπάρχει σταθερή τηλεφωνία και το σημαντικότερο internet μέσω του οποίου γίνονται τα μαθήματα, εργάζονται πολλοί εργαζόμενοι και εξυπηρετούνται πολλές υποχρεώσεις.

Απευθύνουν έκκληση στον ΟΤΕ και στις τεχνικές υπηρεσίες να σπεύσουν άμεσα να αποκαταστήσουν την ζημιά, διευκολύνοντας τους πολίτες που παραμένουν σπίτια τους και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις τους.