Σε εγρήγορση η Ειρήνη Κακαϊτσα και οι εργαζόμενοι του Βοήθεια στο Σπίτι

Σε συνεργασία με το Δήμο και τους εργαζομένους στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα παρέχοντας στους ηλικιωμένους και στους έχοντες ανάγκη ότι χρειαστούν

Αυξημένες είναι αρκετό διάστημα τώρα οι υποχρεώσεις τις αντιδημάρχου Υγείας, Παιδείας και Κοινωνικών θεμάτων κα Ειρήνης Κακαϊτσα. Η πανδημία του κορονοϊού έθεσε σε ετοιμότητα την εν λόγω Αντιδημαρχία, την ίδια την αντιδήμαρχο και γενικότερα το Δήμο και τις αρμόδιες Υπηρεσίες του.

Όπως αναφέρει μιλώντας στην «ΚΡΗΝΗ LIVE» η αρμόδια αντιδήμαρχος η βαρύτητα από την έναρξη του νέου lockdown δίνεται στο πρόγραμμα του «Βοήθεια στο Σπίτι», οι υπάλληλοι του οποίου καλούνται να συνδράμουν στην παροχή βοήθειας και υποστήριξης των συμμετεχόντων ηλικιωμένων, οι οποίοι παραμένουν στα σπίτια τους και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους. Για όλους αυτούς τους ανθρώπους και για όσους χρίζουν ανάγκη οι υπάλληλοι του «Βοήθεια στο Σπίτι» υπό το γενικότερο συντονισμό της αντιδημάρχου, φροντίζουν για τα αυτονόητα προσφέροντας στους ηλικιωμένους όλα εκείνα που χρειάζονται.

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος. Για όλους αυτούς τους ανθρώπους που λόγω της ηλικίας τους και εξαιτίας των προβλημάτων υγείας και τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την πανδημία του φονικού, ιού, ως Αντιδήμαρχία Κοινωνικών Θεμάτων, Υγείας και Παιδείας, ως Δήμος, ως Βοήθεια στο Σπίτι και το σημαντικότερο ως άνθρωποι, βρισκόμαστε δίπλα τους και τους παρέχουμε ότι χρειάζονται. Ήμαστε εδώ, ήμαστε δίπλα του, και θα συνεχίσουμε να ήμαστε όλοι δίπλα τους κάθε ώρα κάθε στιγμή», ανέφερε η αντιδήμαρχος.