Προτάθηκαν θέσεις διμήνων για την Καθαριότητα της Φαρκαδόνας

Στο δημοτικό συμβούλιο προτάθηκε η πρόσληψη 14 υπαλλήλων που θα υπογράψουν συμβάσεις δίμηνης διάρκειας

Αναγκαία εκτιμάται από το Δήμο Φαρκαδόνας η πρόσληψη εποχικού προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν την παρούσα εποχή αλλά και μετέπειτα.

Ειδικά με την έλευση της άνοιξης οι ανάγκες είναι υπαρκτές και αυξημένες που απαιτούν προσωπικό, το οποίο θα κληθεί να τις φέρεις εις πέρας διανύοντας την άνοιξη.

Το θέμα της πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας για την κάλυψη έκτακτων κατεπειγουσών αναγκών του Δήμου Φαρκαδόνας τέθηκε επί τάπητος στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Όπως επισημάνθηκε στην διάρκεια συζήτησης του θέματος η πρόσληψη εποχικών υπαλλήλων κρίνεται αναγκαία μιας και πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι συμβάσεις 17 υπαλλήλων που απασχολούνταν στην Υπηρεσία Καθαριότητας. Μια Υπηρεσία στην οποία προκύπτουν καθ’ όλο το χρόνο μεγάλες ανάγκες και απαιτείται η επάρκεια προσωπικού.

Στο δημοτικό συμβούλιο προτάθηκε η πρόσληψη 14 υπαλλήλων που θα υπογράψουν συμβάσεις δίμηνης διάρκειας. Από αυτούς οι 12 θα είναι ειδικότητας ΥΕ υπαλλήλων πρασίνου ενώ οι δύο ΔΕ Οδηγών Φορτηγών.

Οι πρόταση του δημοτικού συμβούλιου θα αποσταλεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και με την τελικό εγκριθέντα αριθμό υπαλλήλων θα ξεκινήσει να τρέχει άμεσα η προκήρυξη για την πρόσληψη των συμβασιούχων υπαλλήλων.