Παραμένει στη θέση του στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ο Χρήστος Τρικάλης, νέος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας ο Αλέξανδρος Καπανιάρης

Παραμένει στα ηνία της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ο διευθυντής, Χρήστος Τρικάλης, αλλαγή σκυτάλης για την διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων, έφεραν οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών στις αντίστοιχες θέσεις.

Πλέον μετά τις τοποθετήσεις η Ελένη Ξυνοπούλου θα παραδώσει τα ηνία της διεύθυνσης στον νέο διευθυντή Αλέξανδρος Καπανιάρης, διδάκτορας του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής & Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου με αντικείμενο την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την παραγωγή ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού (ψηφιακή λαογραφία).

Οι νέοι διευθυντές αναλαμβάνουν καθήκοντα την Πέμπτη 21 Ιουλίου και θα παραμείνουν στις θέσεις τους έως τις 31η Ιουλίου 2026.

Ο Αλέξανδρος Γ. Καπανιάρης, έχει γεννηθεί στη Ζαγορά Πηλίου το 1971. Είναι εκπαιδευτικός Πληροφορικής ΠΕ86 και πατέρας δυο παιδιών. Έχει διατελέσει Υπεύθυνος Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών Μαγνησίας (2013-2019) και Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής (ΠΕ86) στο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Θεσσαλίας (2019-2022).

Σε επίπεδο σπουδών είναι πτυχιούχος Μηχανικός Πληροφορικός, έχει ολοκληρώσει τις παιδαγωγικές σπουδές στο ετήσιο πρόγραμμα της ΠΑΤΕΣ/ΑΣΠΑΙΤΕ, ενώ το δεύτερο πτυχίο του είναι στον Ελληνικό Πολιτισμό του Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Είναι διπλωματούχος του μεταπτυχιακού προγράμματος «Γραφικές Τέχνες – Πολυμέσα» του Ε.Α.Π. και του μεταπτυχιακού προγράμματος «Σύγχρονα Περιβάλλοντα Μάθησης και Παραγωγής Διδακτικού Υλικού» από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Επίσης είναι Διδάκτορας σε θέματα παραγωγής ψηφιακού υλικού σε θέματα εκπαίδευσης και πολιτισμού του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Σε επίπεδο μεταδιδακτορικής έρευνας έχει εκπονήσει δυο μεταδιδακτορικές έρευνες στο Τμήμα Ιστορίας & Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και έχει διατελέσει Επισκέπτης Ερευνητής (Visiting Research Fellow) στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων (ΠΕΔιΣ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου….


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.