Ξεκινούν οι θεατρικές παραστάσεις της θεατρικής ομάδας «Όναρ» Ζάρκου

Ανεβαίνουν επί σκηνής στις 24 Ιουλίου για να παρουσιάσουν την θεατρική παράσταση «Θεράπων Απών» με τις περιοδείες τους να συνεχίζονται όλο το καλοκαίρι

Την ερχόμενοι Κυριακή 24 Ιουλίου οι προβολείς θα ανάψουν στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Ζάρκου για να φωτίσουν το ταλέντο των νέων παιδιών που αποτελούν την ψυχή της Θεατρικής Ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Φαϋττού Ζάρκου. Για μια ακόμη χρονιά οι ερασιτέχνες ηθοποιοί της Θεατρικής Ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου, οι «Όναρ» θα ανέβουν επί σκηνής για να παρουσιάσουν το θεατρικό έργο «Θεράπων Απών» της γαλλικής ταινίας ΤΟΚ ΤΟΚ σε διασκευή.

Μια ανατρεπτική και γεμάτη εκπλήξεις κωμωδία που με κάποιο τρόπο προσεγγίζει τη διαφορετικότητα και την αποδοχή προωθώντας την αλληλεγγύη και την βοήθεια στον διπλανό μας. Οι ΟΝΑΡ αυτήν τη φορά, ανεβάζουν τον πήχη πιο ψηλά και βάζουν ένα στοίχημα πρώτα απ’ όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Μετρά από 7 χρόνια η ομάδα πετυχαίνει της αναγνώρισης και της στήριξης και από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Περιφερειακά Ενότητα Τρίκαλων, η οποία στέκεται δίπλα της και υπό την αιγίδα της οπαίας πραγματοποιείται μια μικρή περιοδεία σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας, Πύλης και Καλαμπάκας.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Αναστάσιος Καραλάτσιος, Σωτήρης Διβανές, Σταυρούλα Τσιοτινού, Αλεξάνδρα Νάνη, Χαρούλα Γκιμίση, Μαρία Νικατσιού, Έφη Ρόσιου, Νικολέτα Ζώτου, Τζένη Διβανέ, Δώρα Αρσένη,

Σκηνοθεσία -Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γκιμίση Χαρούλα,

Βοθ. Σκηνοθετη – Επιμέλεια: Ιφιγένεια Εμμανουήλ – Αννα Μπαζαΐτη,

Κομμώσεις: Σταματία Λέτσιου.

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες κοινότητες του νομού Τρικάλων στην Πύλη 28 Ιουλίου, στην Κρήνη 19 Αυγούστου και στην Ασπροκκλησιά 21 Αυγούστου, προσφέροντας γέλιο και διασκέδαση.