Οι δασικές Αρχές επισκέφτηκαν το αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρ. Μιχαλάκη

Ο εκπρόσωπος της Δασικής Υπηρεσίας Τρικάλων κ. Μάνιος Νικόλαος, το μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Δασολογικής Εταιρείας κ. Ηλίας Κουλουκούρας και ο Δασάρχης Περτουλίου κ. Βασίλειος Αλεξίου συνομίλησαν με τον αντιπεριφερειάρχη για σειρά ζητημάτων

Τις πύλες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων πέρασαν σήμερα το πρωί εκπρόσωποι Δασικών Αρχών. Τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφθηκαν ο εκπρόσωπος της Δασικής Υπηρεσίας Τρικάλων κ. Μάνιος Νικόλαος, το μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Δασολογικής Εταιρείας κ. Ηλίας Κουλουκούρας και ο Δασάρχης Περτουλίου κ. Βασίλειος Αλεξίου. Οι παράγοντες των δασικών Αρχών ενημέρωσαν τον κ. Μιχαλάκη, για το 20ο Πανελλήνιο Δασολογικό Συνέδριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί 3 – 6 Οκτωβρίου 2021 στην πόλη των Τρικάλων.

Ο κ. Μιχαλάκης από την πλευρά του δεσμεύτηκε η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων να συμβάλλει στην πραγματοποίηση του Συνεδρίου εφόσον αυτό καταστεί δυνατό σύμφωνα πάντα με τα μέτρα που λαμβάνονται για τον covid 19.

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και η Περιφέρεια Θεσσαλίας μαζί με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό στέκονται πάντα αρωγοί σε τέτοιου είδους προσπάθειες που ενισχύουν την δραστηριοποίηση των Συλλόγων.