Το κρεοπωλείο «Φάρμα Μπούσιος» έρχεται στη Φαρκαδόνα

Οι ιδιοκτήτες της οικογένειας Μπούσιου εγκαινιάζουν το κρεοπωλείο που έλειπε από τη Φαρκαδόνα, προμηθεύοντας στο καταναλωτικό κοινό κρέατα από ζώα που εκτρέφονται στα λιβάδια και στους βοσκότοπους της περιοχής μας.

Έρχεται… κι όπως όλα δείχνουν θα κάνει τη διαφορά στην Φαρκαδόνα, προσφέροντας ντόπια προϊόντα, τοπικής προέλευσης με σφραγίδα και υπογραφή.

Το πρωί της Παρασκευής η τοπική αγορά κρέατος της Φαρκαδόνας αποκτά ένα νέο κατάστημα, που υπόσχεται να προσφέρει ντόπια κρατικά, τοπικής προέλευσης που παράγει μια οικογένεια συνδημοτών μας.

Ο λόγος για το κατάστημα «Φάρμα Μπούσιος» που κηρύσσει την έναρξή του, το πρωί της Παρασκευής και βρίσκεται όπισθεν του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Φαρκαδόνας.

Στο κατάστημα ο καταναλωτής θα βρει αυτό που έψαχνε χρόνια τώρα στην περιοχή της Φαρκαδόνας. Ντόπια κρέατα, από ζώα που εκτρέφονται με άκρως βιολογικό τρόπο στην Φάρμα της οικογένειας Μπούσιου στο Ζάρκο. Μοσχάρι, αρνί, πρόβατο, κατσίκι, αλλά και χοιρινά, όλα τοπικής προέλευσης και παραγωγής που διακρίνονται για την ποιότητα και την νοστιμιά της, μιας και εκτρέφονται στα λιβάδια και τους βοσκότοπους της περιοχής μας αλλά και με ζωοτροφές που παράγει η οικογένεια.

Πλέον από αύριο ο καταναλωτής θα έχει στη διάθεση του ένα κατάστημα ασυναγώνιστο σε ποιότητα και τιμές. Ένα κατάστημα που στηρίζει την τοπική παραγωγή και προωθεί την τοπική κτηνοτροφία της περιοχής μας.

Εσείς δεν έχετε παρά να το εμπιστευτείτε πραγματοποιώντας τις αγοράς σας.