Με την έλευση δυο Πρωταθλητών στο σχολείο τους τίμησαν την Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού οι μαθητές του ΓΕΛ Φαρκαδόνας

Την Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού τίμησε το πρωί της Παρασκευής το Γενικό Λύκειο Φαρκαδόνας. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να φιλοξενήσουν στο σχολείο τους, διακεκριμένους αθλητές, πραγματοποιώντας μια εποικοδομητική συζήτηση για τις αξίες του Αθλητισμού και του Πρωταθλητισμού.

Σύμφωνα με την «Krini Live» το σχολείο της Φαρκαδόνας επισκέφτηκαν ο Λαρισαίος και με καταγωγή από τα Τρίκαλα πρωταθλητής στο αγώνισμα του βάδην, Ανδρέας Παπαστεργίου και ο Τρικαλινός πρωταθλητής των δρόμων ταχύτητας 60m και 100m Κωνσταντίνος Ζήκος.

Οι δυο αθλητές κλήθηκαν και απάντησαν σε ερωτήσεις που έθεσαν οι μαθητές του ΓΕΛ, σύμφωνα με τα προσωπικά τους βιώματα και απόψεις που σχημάτισαν στη πορεία της ζωής τους.

Η εκδήλωση άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στους μαθητές του σχολείου, που ήρθαν ένα βήμα πιο κοντά στον Αθλητισμό, που κρίνεται αναγκαίος να μπει στην καθημερινότητα της νέας γενιάς, προσφέροντας σωματική και ψυχική υγεία.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε  βγάζοντας φωτογραφίες με τους πρωταθλητές με όσα παιδιά επιθυμούσαν και προσφέροντας στους καλεσμένους μας γνήσιο μέλι από παραγωγούς του τόπου μας, τον κ. Αννόπουλο Γεώργιο και κ. Πολύζο Παναγιώτη.

Το Γενικό Λύκειο Φαρκαδόνας ευχαριστεί θερμά το 1ο ΕΠΑΛ Φαρκαδόνας όπου παρευρέθηκε στη συγκεκριμένη εκδήλωση με εκπροσώπους της μαθητικής κοινότητας και του συλλόγου διδασκόντων, συμβάλλοντας έτσι στη σύνδεση των σχολείων μεταξύ τους καθώς επίσης και τις μαθήτριες που συνεργάστηκαν ώστε να πραγματοποιηθεί η συζήτηση με τους πρωταθλητές.

Τα ονόματα των συμμετεχόντων είναι:

1. Χριστιάνα Λανάρα μαθήτρια της Α’ Λυκείου

2. Στέλλα Χαχοπούλου μαθήτρια της Α’ Λυκείου

3. Ζωή Λίτσιου μαθήτρια της Α’ Λυκείου

4. Ευαγγελία Κουρσοβίτη μαθήτρια της Α’ Λυκείου

5. Εύα Χατζή μαθήτρια της Β’ Λυκείου

6. Σωτήρια-Νεφέλη Γριζανίτη μαθήτρια της Β’ Λυκείου

7. Άννα-Μαρία Γατσέλη μαθήτρια της Β’ Λυκείου

8. Σπυριδούλα Σακκά μαθήτρια της Β’ Λυκείου

9. Φέη Βραχνού μαθήτρια της Γ’ Λυκείου

10. Αρετή Τσιούφη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου

11. Γεωργία Μπότη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου

12. Σταυρούλα Κούτσικου μαθήτρια της Γ’ Λυκείου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.