«Πορεία Ευθύνης»: Παρουσιάζεται στα Τρίκαλα το βιβλίο του Ηλία Βλαχογιάννη

Τα έργα και οι ημέρες του τέως βουλευτή και νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη, παρουσιάζονται μέσα από το βιβλίο που προσυπογράφει με τίτλο. το βιβλίο αναμένεται να παρουσιαστεί στα Τρίκαλα την ερχόμενη Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στις 10:30 το πρωί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων.

 Το βιβλίο προλογίζει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και θα το παρουσιάσουν οι:

Μάκης Βορίδης, Υπουργός Εσωτερικών, Λευτέρης Οικονόμου, Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Λοβέρδος, Βουλευτής και πρώην Υπουργός, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, πρώην Υπουργός, Δημήτριος Παπαστεργίου, Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος ΚΕΔΕ.

Θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γεώργιος Παπαγεωργόπουλος.

Στις σελίδες του βιβλίου του τέως βουλευτή και πρώην νομάρχη, παρουσιάζεται το σημαντικό έργο του στην Νομαρχία Τρικάλων, που κατάφερε να το πετύχει με τους άριστους συνεργάτες του, αλλά σημαντική είναι και η αναφορά στην άκρως θετική παρουσία του, στη Βουλή των Ελλήνων.

Στόχος της έκδοσης του βιβλίου να φρεσκάρει τη μνήμη των παλαιότερων και να πληροφορηθούν οι νεότεροι, για το τόσο σημαντικό έργο που με τους άριστους συνεργάτες του πέτυχαν στη νομαρχία, αλλά και την άκρως θετική παρουσία του στη Βουλή των Ελλήνων.

Ο κ. Βλαχογιάννης κατά τις δυο τετραετίες που κράτησε το τιμόνι της Νομαρχίας Τρικάλων κατάφερε πολλά και σημαντικά έργα. Αυτό που όλοι αναγνωρίζουν στον Ηλία Βλαχογιάννη, είναι η ευθύτητα του χαρακτήρα του, η ειλικρίνεια στις σχέσεις του με τους πολίτες, η εν γένει διεκδικητική στάση του για τα συμφέροντα της περιοχής….
Οι πολίτες ανεξάρτητα από κομματική-πολιτική προέλευση, αναγνωρίζουν στο πρόσωπό του, έναν πολιτικό με συνέπεια, αποτελεσματικότητα, όραμα και αγωνιστικότητα.
Ιδιαίτερα το τεράστιο έργο του, ως νομάρχης Τρικάλων, έχει αναγνωριστεί απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, κάτι σπάνιο στο δημόσιο βίο.