Κατέβηκαν αρκούδες στην πλατεία της Κρήνης  

Πανικός και έντονη αναστάτωση επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στο δημοτικό διαμέρισμα Κρήνης του Δήμου Φαρκαδόνας.

Στην πλατεία του χωριού έχει εμφανιστεί μία αρκούδα, σημαίνοντας συναγερμό σε αρμόδιες Αρχές και κατοίκους. Παιδιά που έπαιζαν στις αλάνες του χωριού φυγαδεύτηκαν από τους γονείς και τους κατοίκους που έχουν κλειστεί στα σπίτια τους υπό το φόβο επίθεσης. Η μόνη που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πλατεία είναι η Φωτεινή η οποία προσπαθεί να διώξει την αρκούδα προς τον πλάτανο φοβούμενη μη γυρουστήσει στο ψιλικατζίδικο και φάει τις ελιές και το χαλβά που προμηθεύτηκε για το μεγαλοβδόμαδο.

Μεγαλύτεροι σε ηλικία κάτοικοι είναι αποκλεισμένοι στο λόφο του Αγίου Νικολάου Κρήνης και ζητούν απεγνωσμένα βοήθεια, χωρίς να διανοηθεί κανείς  να τους σώσει, τα άτομα του τοπικού συμβουλίου του χωριού αντί να δραστηριοποιηθούν και να βοηθήσουν, φωνάζουν από μακριά να «γεν αντάρα και μπούρμπουλος». Ο Βασίλης Στεργίου ανέβαλε επ’ αορίστου τη διαλλειματική προπόνηση που είχε προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα….

Πληροφορίες κατοίκων αναφέρουν ότι αντίκρισαν την αρκούδα να κατεβαίνει από τη θέση αρκουδότρυπα που βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό και για την οποία υπάρχουν πολλές παραδόσεις. Μάλιστα στην πλατεία η αρκούδα φέρεται πως έτρωγε αλπίσια αυγά τα οποία άγνωστο μέχρι στιγμής από που τα βρήκε.

Η κινητοποίηση είναι άμεση μιας και η αρκούδα κατασπαράζει τα πάντα στο πέρασμα της.

Ποδαρικό την πρωτομηνιά έκανε η αρκούδα φανταστείτε τι πρόκειται να συμβεί τις επόμενες ημέρες. Φόβος υπάρχει να μην έρθουν και οι κροκόδειλοι που ήθελε να ρίξει ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Κώστας Οικονόμου στο Πηνειό στην περιοχή του Ζάρκου, θέλοντας να μετατρέψει το ποτάμι σε Αμαζόνιο…

 

Καλό μήνα!aaa