Ανταμώνουν τακτικά οι Φαρκαδόνιοι της Αθήνας

Οι Φαρκαδόνιοι μέσω του Συλλόγου Φαρκαδονίων Αθήνας διοργανώνουνι εκδηλώσεις με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων και την προαγωγή της φιλίας

Την ευκαιρία να ανταμώσουν μακριά από την γενέθλια γη έχουν σε τακτά χρονικά διαστήματα οι Φαρκαδόνιοι που ζουν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην Αθήνα.

Όπως είναι γνωστό έχουν συστήσει εδώ και χρόνια το Σύλλογο Φαρκαδόνιων Αθηνών, αναπτύσσοντας δράσεις και προάγοντας ταυτόχρονα τη σύσφιξη των σχέσεων και την φιλία.

Έτσι λοιπόν οι συναντήσεις που διοργανώνει ο Σύλλογος Φαρκαδόνιων στην Αθήνα είναι πολλές και ποικιλόμορφες. Στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν ανταμώνουν οι παλιότερες με τις νεότερες γενιές που αποτελούν όλες τους κομμάτι του Συλλόγου. Θυμούνται και αναπολούν τη γενέθλια γη, ενημερώνονται και συσφίγγουν τις σχέσεις τους.

Δυστυχώς για τους ίδιους οι επισκέψεις στη Φαρκαδόνα τελευταία είναι περιορισμένες. Από την μια οι υποχρεώσεις και η έλλειψη χρόνου, από την άλλη τα έξοδα έστω για μια μικρή ή μεγάλη απόδραση στα πάτρια εδάφη. Έτσι οι συναθροίσεις του Συλλόγου αυξάνονται με σκοπό να ανταμώνουν από κάθε γωνιά της Αθήνας.

Η τελευταία εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος υπήρξε στα μέσα του περασμένου μήνα, διοργάνωση στην οποία έκοψαν την πίτα τους η διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου.

Βαδίζοντας προς το Πάσχα οι Φαρκαδόνιοι της Αθήνας, πολύ από τους οποίους δεν θα μπορέσουν να βρεθούν τις γιορτές στην περιοχή μας, εύχονται σε όλους καλές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους τους συνδημότες τους.

Ευχαριστούμε θερμά για το φωτογραφικό υλικό το αγαπητό μας φίλο Βαγγέλη Σταμουλάκη από την Παναγίτσα