Ευγενικός και πρωτίστως εξυπηρετικός ανά πάσα ώρα και στιγμή

Ο υπάλληλος της cosmote Άρης Νάνης, ένας δικός μας άνθρωπος με καταγωγή από το Δήμο Φαρκαδόνας πάντα έτοιμος να προσφέρει κάθε δυνατή και άμεση εξυπηρέτηση στους κατοίκους της περιοχής μας

Ευγενικός και πρωτίστως εξυπηρετικός ανά πάσα ώρα και στιγμή, ακόμη και εκτός υπηρεσίας είναι ο υπάλληλος της cosmote Άρης Νάνης. Άκρως εξυπηρετικός με όλους του νομού, πρωτίστως με τους κατοίκους του Δήμου Φαρκαδόνας, μιας και έλκει την καταγωγή του από το Ζάρκο, ο υπάλληλος της cosmote αναλαμβάνει κάθε τεχνική υποστήριξη των πελατών της εταιρίας.

Ο ίδιος άνθρωπος με πολλές φιλίες και συμπάθειες αλλά και γνώστης των αυτοδιοικητικών θεμάτων καθώς παλιότερα επί εποχής προγράμματος Καποδίστρια, διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος αλλά και αντιδήμαρχος του Δήμου Φαρκαδόνας, σκλαβώνει τους πάντες με την φιλοτιμία του.

Τον συναντούμε καθημερινά σε όλα τα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας και χαιρόμαστε με την διάθεσή του, αλλά τις συμβουλές σε διαφόρου είδους θέματα.


1 σχόλιο

  1. Κωνσταντίνος Γ. Καμήτας
    05/11/2020 στις 00:36

    Ένας είναι ο Άρης ο καλύτερος στον Δήμο Φαρκαδόνας αλλά και σε όλο τον Νομό Τρικάλων. Εξυπηρετικότατος και πάντα δίπλα μας.