Ευχαριστίες του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας στην library4all

Η library4all ανταποκρινόμενη στο αίτημα του σχολείου δώρισε έναν σεβαστό αριθμό βιβλίων εμπλουτίζοντας έτσι τη σχολική μας βιβλιοθήκη

Τις ευχαριστίες τους προς τη μη κερδοσκοπική εταιρεία library4all μεταφέρουν η διεύθυνση και οι εκαπιδευτικοί του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας. Η library4all ανταποκρινόμενη στο αίτημα του σχολείου δώρισε έναν σεβαστό αριθμό βιβλίων εμπλουτίζοντας έτσι τη σχολική μας βιβλιοθήκη.

Πρόκειται για βιβλία σύγχρονης αλλά και κλασικής παιδικής λογοτεχνίας, όπως επίσης και για βιβλία που βοηθούν τους μικρούς αναγνώστες να καλλιεργήσουν ήθος, να αποκτήσουν στάσεις και τρόπους συμπεριφοράς χρήσιμους για όλη τους τη ζωή.

Η προσπάθεια δημιουργίας και ενίσχυσης της σχολικής μας βιβλιοθήκης αποτελεί για το σχολείο κορυφαίο στόχο. Με τον διαρκή εμπλουτισμό της σε βιβλία διαφόρων κατηγοριών η διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί ευελπιστούν να την καταστήσουν έναν χώρο ζωντανό όπου οι μαθητές θα μαθαίνουν να ερευνούν, θα χαίρονται τη διαδικασία της έρευνας, θα διευρύνουν τις γνώσεις τους, θα αγαπήσουν το βιβλίο, με όσα αυτό συνεπάγεται.

Με την παρούσα δημοσίευση θέλουν αφενός να ευχαριστήσουν την εταιρεία library4allκαι αφετέρου να αναδείξουν το αξιέπαινο έργο τους το οποίο αποτελεί ξεχωριστή πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς.