Διευκόλυνση και εξυπηρέτηση στους κτηνοτρόφους

Προς ολοκλήρωση στη Φαρκαδόνα τα έργα συντήρησης της κτηνοτροφικής οδοποιίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται στις κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας οι εργασίες συντήρησης της κτηνοτροφικής οδοποιίας για την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των κτηνοτρόφων στις σταβλικές εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» οι εργασίες ξεκίνησαν πριν περίπου ένα μήνα, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και θα ολοκληρωθούν προσεχώς, παρέχοντας κάθε εξυπηρέτηση στους κτηνοτρόφους των χωριών της Φαρκαδόνας.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας πριν την έναρξη των εργασιών φρόντισε να καταγράψει τις ανάγκες που ήρθαν να διατυπώσουν οι πρόεδροι. Κατέγραψε όλα τα προβλήματα και άμεσα ανέλαβε έργο φροντίζοντας για την αποκατάσταση των ζημιών που προήλθαν από φυσικά και καιρικά φαινόμενα, καθώς και από την πολυχρησία. Όπως σημείωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Έργων κ. Γιάννης Γεωργολόπουλος, τα προβλήματα ήταν αρκετά, μιας και την άνοιξη αλλά και τους καλοκαιρινούς μήνες η περιοχή της Φαρκαδόνας, ήρθε αντιμέτωποι με αρκετές βροχοπτώσεις που διάβρωσαν το κτηνοτροφικό, οδικό δίκτυο. Σε συνεργασία του ιδίου με τον δήμαρχο κ. Σπύρο Αγναντή, καθώς επίσης και με τους προέδρους ιεραρχήθηκαν οι ανάγκες και άμεσα ξεκίνησε η αποκατάσταση.

«Οι εργασίες στο κτηνοτροφικό δίκτυο βρίσκονται σε εξέλιξη και άμεσα ολοκληρώνονται. Φροντίζουμε ως Δήμος να παρέχουμε άμεση πρόσβαση, εξυπηρέτηση και διευκόλυνση στους κτηνοτρόφους, όπως άλλωστε θα πράξουμε και με τους αγρότες. Στόχος μας η άμεση επίλυση των προβλημάτων και η στήριξη του παραγωγικού τομέα, κτηνοτροφίας και γεωργίας που αποτελεί την ραχοκοκαλιά της περιοχής μας», σημείωσε ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Γεωργολόπουλος.

Ο κ. Γεωργολόπουλος κάλεσε τους κτηνοτρόφους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις οδους πρόσβασης να επικοινωνούν με τους προέδρους ή με το Δήμο ώστε να υπάρχει άμεση διευθέτηση των ζητημάτων τους.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών στην κτηνοτροφική οδοποιία θα ακολουθήσει η συντήρηση στην αγροτική οδοποιία καθώς κι εκεί υπάρχουν προβλήματα, τα οποία πρέπει να αποκατασταθούν. Στόχος είναι η άμεση έναρξη πριν οι καιρικές συνθήκες δυσκολέψουν τα έργα.