ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ: Με την προσοχή στραμμένη σε αναχώματα και γέφυρες ο Δήμος

Σε διαρκή επικοινωνία με προέδρους, Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, αλλά και Δήμους, βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης ο Δήμος Φαρκαδόνας

Στενά παρακολουθεί ο Δήμος Φαρκαδόνας, ο δήμαρχος, Σπύρος Αγναντής και οι συνεργάτες του, τα πλημμυρικά φαινόμενα που σημειώνονται από αργά το πρωί στην περιοχή. Ο Δήμος Φαρκαδόνας βρίσκεται σε στενή επικοινωνία τόσο με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, όσο και με τους προέδρους των κοινοτήτων, προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα των φαινομένων και σε περίπτωση που χρειαστεί να επέμβει άμεσα απομακρύνοντας κάθε κίνδυνο.

Σύμφωνε με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» τις επόμενες ώρες θα δοθεί βαρύτητα στις γέφυρες του Ζάρκου και της Πηνειάδας εξαιτίας της απερχόμενης καθόδου φερτών υλικών στην κοίτη του Πηνειού, που συνωστίζονται στα «μάτια» τους, που δεν αφήνουν ανεπηρέαστη τη ροή των νερών που θα είχαν ως αποτέλεσμα την πρόκληση ρηγμάτων στις βάζεις και στα θεμέλια. Κάτι ανάλογο δημιουργήθηκε και στην τελευταία πλημμύρα με συνέπεια την άμεση επέμβαση καθαρισμού με ειδικά μηχανήματα.

Ταυτόχρονα προσοχή και παρακολούθηση θα υπάρχει και στις περιπτώσεις των αναχωμάτων που μετά τις πλημμύρες δέχονται ισχυρές πιέσεις από τα νερά.

Η «ΚΡΗΝΗ LIVE» παρακολουθεί από κοντά τα φαινόμενα και θα σας ενημερώνει για νεότερες εξελίξεις.