Μεσημέρι Τρίτης: Έντονη αγωνία σε Πηνειάδα και Ζάρκο για την έλευση των νερών

Σε διαρκή επαγρύπνιση Άννα Ευαγγέλου – Γιαννακού, Γιάννης Βούλγαρης, πρόεδροι της Πηνειάδας και του Ζάρκου, καθώς επίσης και αγρότες

Επαγρυπνούν οι πρόεδροι της Πηνειάδας κα Άννα Ευαγγέλου-Γιαννακού και Ζάρκου κ. Γιάννης Βούλγαρης, στο άκουσμα της είδησης για την κάθοδο τεράστιων όγκων νερού από τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα αλλά και την έναρξη των πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή του Κεραμιδίου.

Η υπερχείλιση του Πηνειού ποταμού στις περιοχές του Ζάρκου και της Πηνειάδας τις επόμενες ώρες είναι αναπόφευκτη με τους προέδρους, ειδικά της Πηνειάδας να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» που παρακολουθεί τα φαινόμενα από το πρωί της Τρίτης τα νερά του Πηνειού στις δυο περιοχές είναι στα όρια τους, ενώ τις απογευματινές ώρες που η κάθοδος θα βρίσκεται στην κορύφωση δεν θα αποφευχθεί η πλημμύρα σε καλλιεργούμενες και μη εκτάσεις.

Οι κάτοικοι της Πηνειάδας παρακολουθούν στενά τα φαινόμενα καθώς με την μεγάλη πλημμύρα του Σεπτεμβρίου στην περιοχή χρειάστηκε να ενισχυθούν κάποια αναχώματα έξω από το χωρίο για να συγκρατήσουν τα νερά, πριν εισρεύσουν σε κατοικημένη περιοχή.

Η «ΚΡΗΝΗ LIVE» παρακολουθεί τα φαινόμενα και θα σας ενημερώνει για τις όποιες νεότερες εξελίξεις.