Επιτυχημένα έκλεισε η διοργάνωση του Olympian Sparring Camp «Βασίλης Βαργιάμης»

Επιτυχημένα έκλεισε η διοργάνωση του Olympian Sparring Camp «Βασίλης Βαργιάμης» που διοργανώθηκε στα Τρίκαλα το διάστημα 17 έως 20 Αυγούστου.

Η διοργάνωση τη φετινή χρονιά ήταν αφιερωμένη στη Φανή Τζέλη, η οποία εκπροσώπησε την χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συμμετείχαν 30 σύλλογοι με 200 αθλητές από όλη την Ελλάδα την Κύπρο, το Βέλγιο, το Κόσοβο, την Ιρλανδία, τα Σκοπιά και την Αλβανία. Φέτος οι συμμετοχές  υπήρξαν αυστηρά περιορισμένες σύμφωνα με τις επιταγές του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Κατά την διάρκεια του προπονητικού καμπ έλαβε χώρα η ιδιαίτερα τιμητική απονομή του Χρυσού μεταλλίου της πόλης – μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου – στην Ολυμπιονίκη αθλήτρια του ΣΟΑΤ Φανή Τζέλη από τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου με παρουσία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κας Νικολέτας Μπρουζούκη και των Αντιδημάρχων κα Έφης Λεβέντη και κα Σοφίας Αλεστά καθώς και της Προϊστάμενης της Δ/νσης Παιδείας και αθλητισμού κας Βάνας Αντωνιάδου. Ιδιαίτερη τιμητική διάκριση αποδόθηκε από τον Δήμο Τρικκαίων και στον προπονητή του Συλλόγου κο Νίκο Παϊταρίδη. Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στην αθλήτρια και από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων με εκπρόσωπο τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη ενώ παρόν ήταν και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ντίνος Μπάρδας. Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Ολυμπιονίκες Μιχάλης Μουρούτσος και Έλλη Μυστακίδου ενώ σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα έλαβαν χώρα οι απονομές τιμητικών διακρίσεων εκ μέρους του Συλλόγου στην Φανή Τζέλη για την κατάκτηση της έβδομης θέσης στην Ολυμπιάδα του Τόκιο, τον Jaouad Achab για την συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα του Τόκιο, την Ολυμπιονίκη Έλλη Μυστακίδου και τον Κώστα Χαμαλίδη ως μέλος της Προολυμπιακής ομάδας.

Τέλος να ενημερώσουμε ότι οι νέες εγγραφές καθώς και η ενημέρωση για το Πρόγραμμα των προπονήσεων των μελών ξεκινούν από την Τετάρτη 01/09/21 και ώρες 18:00 με 21:00 στο προπονητήριο επί της Δαμάρεως 4 (πρώην TV 10 ) ενώ οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 07 /09 , στις αίθουσες Ταεκβοντο του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου. Πληροφορίες στα τηλ. 24310 78748 και 6934896055.

Ο ΣΟΑΤ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του σε ολους όσους στήριξαν την διοργάνωση του Olympian Sparring Camp 2021 “ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ” που έλαβε χώρα από τις 17 έως τις 20 Αυγούστου 2021 στην πόλη μας.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων που φρόντισε για την φιλοξενία των ξένων προπονητών , στον Δήμο Τρικκαίων για την παραχώρηση του Γυμναστηρίου  , στο Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων που μερίμνησε για την άνετη μεταφορά των αθλητών στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο , στην Εταιρία Οικογένεια ΚΛΙΑΦΑ που στήριξε με την ευγενική του χορηγία την διεξαγωγή του καμπ. Τέλος στους υπαλληλους του Δημοτικού Σταδίου που συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του καμπ και σε ολους τους εθελοντές μέλη του Συλλόγου που στάθηκαν δίπλα μας ακούραστα όλες αυτές τις ημέρες.