Τοπικό χρώμα θα έχει από την Κυριακή το «Big Brother»

Στο τηλεοπτικό ριάλιτι θα συμμετέχει την φετινή χρονιά ο 35χρονος αγρότης, Στέφανος Νικολός από την Νομή του Δήμου Φαρκαδόνας

Τοπικό χρώμα αναμένεται να έχει το φετινό ριάλιτι του «Big Brother» με τη συμμετοχή του 35χρονου συνδημότη μας, Στέφανο Νικολού από την Νομή του Δήμου Φαρκαδόνας. Ο 35χρονος αγρότης μόνιμος κάτοικος της Νομής της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων, αναμένεται να εγκαταλείψει πρόσκαιρα κτήματα και αγροτικές εργασίες και να συμμετέχει στο τηλεοπτικό ριάλιτι, καθώς επιλέχτηκε μεταξύ των παιχτών.

Ο 35χρονος Στέφανος, αγρότης από τα γεννοφάσκια του, σήμερα καλλιεργεί περισσότερα από 100 στρέμματα (σε Νομή, Πετρόπορο και Σερβωτά), πεπόνια, καρπούζια και βαμβάκι.

Κοινωνικός, εξωστρεφής, με ιδιαίτερη αδυναμία στο ωραίο φύλο, έρχεται με όρεξη να διεκδικήσει το έπαθλο και γατί όχι την καρδιά μιας… μελαχρινής αιθέριας ύπαρξης, καθώς δεν του αρέσουν καθόλου οι… ξανθιές!!

Σημειωτέο πως η τελική επιλογή έγινε πριν δύο εβδομάδες και όλοι οι συμμετέχοντες είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Εισήλθαν σε καραντίνα 10 ημερών και μετά μπήκαν στο σπίτι.

Αυτές τις ημέρες γίνονται γυρίσματα και η πρεμιέρα είναι αύριο Κυριακή στις 9:30 μ.μ. στον SKAI.

Οι ευχές όλων μας, συνοδεύουν τον Στέφανο, ένα νέο άνθρωπο, που κι αυτός με την σειρά του, όπως άλλωστε και ο Βασίλης Φιλίππου, από τον Κλοκοτό, (συμμετείχε στο Deal και στη Φάρμα) θα αναδείξει την περιοχή του Δήμου μας…