Επιστροφή στα σχολεία για τους μαθητές των ΓΕΛ-ΕΠΑΛ της περιοχής μας

Χωρίς προβλήματα η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας με διευθύνσεις διδακτηρίων και Δήμο να βρίσκονται επί ποδός για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους προβλήματα

Μετά από αρκετό διάστημα απουσίας από τις σχολικές αίθουσες έφτασε η ημέρα της επιστροφής στα διδακτήρια για τους μαθητές των γενικών λυκείων της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας, καθώς επίσης και στο επαγγελματικό λύκειο Φαρκαδόνας.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» το κουδούνι στα τρία σχολεία της περιοχής μας χτύπησε στις 8 το πρωί με τους μαθητές και τις μαθήτριες να περνούν τις πύλες των διδακτηρίων, έχοντας μαζί τους την ειδική βεβαίωση του αρνητικού Rapid Test που πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο.

Κατά την πρώτη ημέρα της λειτουργίας των σχολείων δεν υπήρξαν προβλήματα καθώς όλες τις προηγούμενες ημέρες διευθύνσεις σχολείων με την συνεργασία του Δήμου Φαρκαδόνας και του δημάρχου κ. Σπύρου Αγναντή, και της της αντιδημάρχου Παιδείας, κα Ειρήνης Κακαϊτσα, φρόντισαν ώστε να διευθετηθούν όλα τα θέματα για την ορθή επαναλειτουργία των σχολείων.

Διαφορετική υπήρξε για μια ακόμη φορά η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία. Από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή πλέον καλούνται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα στο φυσικό περιβάλλον, στα διδακτήρια. Ειδικά για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που ουσιαστικά εισέρχονται στην τελική ευθεία για τις πανελλαδικές εξετάσεις, τα συναισθήματα ήταν ιδιαίτερα έντονα, καθώς πλέον θα πρέπει να τρέξουν και στο σχολείο να ολοκληρώσουν την ύλη και να ξεκινήσουν τις τελευταίες επαναλήψεις.