Καραβάνι αλληλεγγύης από περιφερειακούς υπαλλήλους για τους σεισμοπαθείς του Ζάρκου

Περιφερειακοί υπάλληλοι των Τρικάλων κι όλης της χώρας βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των σεισμοπαθών της κοινότητας που έχει πληγεί σε μέγιστο βαθμό από το σεισμό της 3ης Μαρτίου

Στο πλευρό των σεισμοπαθών του Ζάρκου που μετρούν ανυπολόγιστες ζημιές βρίσκονται οι περιφερειακοί υπάλληλοι των Τρικάλων αλλά κι όλης της χώρας, οι οποίοι από την γέννηση του σεισμού και της έντονης σεισμικής ακολουθίας μετά την 3η Μαρτίου, εκφράζουν εμπράκτως την πλήρη υποστήριξη και την αλληλεγγύη.

Η διοίκηση του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων από την πρώτη στιγμή που προκλήθηκαν οι καταστροφικοί σεισμοί σε περιοχές της Θεσσαλίας, έγινε αποδέκτης της αγωνίας αρκετών Συλλόγων Υπαλλήλων Περιφερειών που δήλωναν την αλληλεγγύη τους και την έμπρακτη στήριξη στους πληγέντες.

Η διοίκηση του τοπικού Συλλόγου Περιφερειακών Υπαλλήλων πρόσφατα υλοποίησε απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος (Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.), με την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς, από τοπικές επιχειρήσεις της πληγείσας περιοχής του Ζάρκου, προκειμένου να ενισχυθεί η τοπική οικονομία και παραδόθηκαν σε εκπροσώπους της Τ.Κ. Ζάρκου, παρουσία του προέδρου κ. Γιάννη Βούλγαρη.

Αντίστοιχες αποφάσεις αλληλεγγύης προς τους σεισμοπαθείς, κλήθηκαν να υλοποιήσουν, από τον Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης με την προσφορά αναγκαίων ειδών από υπαλλήλους και φορείς του νομού Ξάνθης, καθώς επίσης και του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Δράμας με την καταβολή χρηματικού ποσού για αγορά ειδών.

Η διοίκηση του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την αλληλεγγύη των συναδέλφων και την έμπρακτη στήριξη των πληγέντων συνανθρώπων, οι οποίοι αποστέλλουν τις ευχαριστίες τους προς τον καθένα ξεχωριστά και τους διαβεβαιώνουν ότι θα συνεχίσουν να τους στηρίζουν, διεκδικώντας:

Μέριμνα για σίτιση, στέγαση, περίθαλψη και εξασφάλιση εισοδήματος στο ύψος των αναγκών για όλους,

Γρήγορη καταγραφή όλων των ζημιών και την πλήρη αποζημίωση όλων των πληγέντων από τον κρατικό προϋπολογισμό

Αναστολή πληρωμών σε ΔΕΗ, ύδρευση, τηλεφωνία, για όσους υπέστησαν ζημιές σε σπίτια, καταστήματα, γεωργοκτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, μέχρι να αποκατασταθούν.

Διαγραφή χρεών σε τράπεζες και εφορία για το 2021 για όσους έχουν πληγεί από τον σεισμό.