Άνοιξαν εκ νέου οι «ναοί της τύχης» στο Δήμο Φαρκαδόνας

Στις επάλξεις της τύχης καταστήματα του ΟΠΑΠ της Φαρκαδόνας αλλά και κάτοικοι του Δήμου μας που θέλουν να προκαλέσουν την τύχη τους μέσω των παιχνιδιών

Με την ευχή να συνεχίσουν πλέον να εργάζονται κανονικά, χωρίς να αναστείλουν με κυβερνητική εντολή τις επιχειρήσεις τους, άνοιξαν το πρωί της Δευτέρας σε τρεις κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας, τα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗ LIVE» από το πρωί της Δευτέρας όπου άναψε ουσιαστικά το πράσινο φως για την επαναλειτουργία των επιχειρήσεων, οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων σε Φαρκαδόνα, Οιχαλία και Γριζάνο, βρέθηκαν εκ νέου στις επάλξεις προετοιμάζοντας το έδαφος για την έναρξη των δραστηριοτήτων τους και την υποδοχή των πελατών που θέλουν να προκαλέσουν την τύχη τους μέσω ενός τυχερού παιχνιδιού.

Οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων έλαβαν όλα τα μέτρα προστασίας εντός των επιχειρήσεων τους, τηρώντας τα όσα προβλέπονται από το νόμο, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά την λειτουργία τους.

Ευχή όλων να συνεχίσουν πλέον να εργάζονται χωρίς αναστολές στην λειτουργία, προκειμένου κι αυτοί με την σειρά τους να εργάζονται αλλά το σημαντικότερο να προσφέρουν κέρδη στους πολίτες που ποντάρουν στην τύχη μέσω των τυχερών παιχνιδιών.

Μέχρι και νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας η κίνηση στα καταστήματα χαρακτηριζόταν ικανοποιητική με τους υπεύθυνους πράκτορες να εκτιμούν ότι αυτή θα αυξηθεί τις επόμενες ημέρες.

Τα καταστήματα ΟΠΑΠ αξίζει να σημειωθεί ότι θα λειτουργούν μέχρι και τις 8:30 το βράδυ, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.