Έκοψαν την πίτα και αντάλλαξαν ευχές τα νήπια της Φαρκαδόνας

Ευχή όλων, η νέα χρονιά να κυλήσει όμορφα και λίαν συντόμως να πεταχτούν οι μάσκες από τα προσωπάκια τους, ώστε να φαίνονται τα χαμόγελά τους, δίνοντας δύναμη και αισιοδοξία σε γονείς και παππούδες αλλά και σε όλους τους μεγαλυτέρους τους

Μπορεί κατά την επιστροφή στο σχολείο να αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος. Ωστόσο όλοι μαζί περίμεναν τη στιγμή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους εντός του σχολείου του.

Ο λόγος για τα νήπια του νηπιαγωγείου Φαρκαδόνας τα οποία μαζί με τις δασκάλες τους έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά που ανέτειλε προ ολίγων εβδομάδων.

Ευχή όλων, σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε το «KriniLive.gr» η νέα χρονιά να κυλήσει όμορφα και λίαν συντόμως να πεταχτούν οι μάσκες από τα προσωπάκια τους, ώστε να φαίνονται τα χαμόγελά τους, δίνοντας δύναμη και αισιοδοξία σε γονείς και παππούδες αλλά και σε όλους τους μεγαλυτέρους τους.

Λίγο πριν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους η διευθύντρια κ. Χριστίνα Μπαγιώτη και οι δασκάλες τους φρόντισαν να τους διδάξουν και να τους πληροφορήσουν για το έθιμο της κοπής της βασιλόπιτας που είθισται για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς.

Η έκπληξη, η εντύπωση και η χαρά των παιδιών μεγάλη, που θα έχουν αν την θυμούνται στα πολλά και καλά χρόνια της ζωής τους.