Σημαντική υπήρξε η συνεισφορά του Κώστα Κοκκινίδη

Ένα μέρος της επιτυχίας του A’ Συνεδρίου Ιστορίας και Πολιτισμού που είχε διοργανωθεί το 2015 στην Φαρκαδόνα ανήκει και στο ίδιο καθώς συνέβαλλε στα μέγιστα για την υλοποίησή του

Σημαντική υπήρξε η συνεισφορά του δημοτικού συμβούλου και πρώην προέδρου της «Πέλιννα» του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Κώστα Κοκκινίδη στην διοργάνωση του Α’ Συνεδρίου Ιστορίας και Πολιτισμού που είχε διοργανωθεί το 2015 στην Φαρκαδόνα.

Η ηθική κι όχι μόνο στήριξη του Κώστα Κοκκινίδη στην διοργάνωση του συνεδρίου ήταν απεριόριστη, προκειμένου αυτό να υλοποιηθεί με κύριο στόχο την ανάδειξη της ιστορίας, των ηθών, εθίμων και της παράδοσης του τόπου μας.

Από την πρώτη στιγμή ο τότε πρόεδρος της Πέλιννα υπήρξε θετικός στην διοργάνωση, αναδεικνύοντας εμπράκτως την αγάπη και την υποστήριξη στο πολιτισμό και την παράδοση.

Η επιτυχία του τότε συνεδρίου υπήρξε μεγάλη, κι ένα μέρος αυτής, ανήκει και στον ίδιο. Σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος με την παραλαβή των πρακτικών του συνεδρίου, υπόσχεται ότι θα συνδράμει στο μέτρο του δυνατού σε νέα μελλοντική, ανάλογη διοργάνωση, συμβάλλοντας ώστε τέτοιες εκδηλώσεις να γίνουν θεσμός για τον τόπο και την περιοχή μας…