Ευχαριστίες για όσους βοήθησαν για την επιτυχή διοργάνωση του 5ου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου

?

Πλούσιοι σε εμπειρίες και γνώσεις οι μαθητές 40 σχολείων που συμμετείχαν την περασμένη εβδομάδα στο 5ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία και για ένα τριήμερο στο 6ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων.

Στις εργασίες του φεστιβάλ και τη μαθητική δημιουργικότητα τίμησε ο υφυπουργός Παιδείας κ. Δημήτρης Μπαξεβανάκης, που επισκέφτηκε το χώρο του 6ου ΓΕΛ όπου διεξαγόταν οι εκδηλώσεις.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του φεστιβάλ η Επιστημονική Εταιρεία Διαθεματικό, Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας «European School Radio, το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο», μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ KA2 NEStOR,  και το 6ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων ευχαριστούν: το Δήμο Τρικάλων, το e-trikala, την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, το Δήμο Καλαμπάκας, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, την ΕΡΑ Τρικάλων, την Εφορεία Αρχαιοτήτων, το Μουσείο Τσιτσάνη με το προσωπικό του, το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων, το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων, τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και τους χορηγούς: το Επιμελητήριο Τρικάλων, τα αλουμίνια Γρατσάνης, την χαλβαδοποιία Μπουλογιώργος, την αρτοβιομηχανία Χατζή, τη μπισκοτοποιία Δερμίση, το αρτοποιείο Διαλεχτό, το Εικαστικό Κέντρο Προβίδα, τη βιομηχανία αναψυκτικών Κλιάφα, το εργοστάσιο γάλακτος Τρίκκη, το Ωδείο Παπαστάθη, που βοήθησαν υλικά και ηθικά στην άψογη διοργάνωση του 5ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου στις 15-17 Μαρτίου όπου συμμετείχαν 45 σχολεία από την Ελλάδα και την Κύπρο με 1100 μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Παράλληλα ο διευθυντής του σχολείου κ. Άρης Μυλωνάς, και οι διοργανωτές Θεανώ Αραμπατζή και Δημήτρης Μπάνος ευχαριστούν στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου, του ΕΕΕΕΚ και του 2ουΔημοτικού Σχολείου Τρικάλων που στήριξαν στις ραδιοφωνικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια του φεστιβάλ.