Η διασκέδαση συναντιέται με τη νιότη

Η νεολαία της Φαρκαδόνας διασκεδάζει τις ημέρες των γιορτών σε φιλικές συναθροίσεις στα μαγαζιά των μεγάλων χωριών

Ημέρες χαράς και διασκέδασης είναι αυτές που διανύουμε για τους νέους της Φαρκαδόνας και των χωριών του Δήμου μας. Στα μεγάλα χωριά του Δήμου μας, όπου λειτουργούν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος κέντρα εκδηλώσεων, ταβέρνες και καφετέριες επικρατεί το αδιαχώρητο με την νεολαία μας να έχει την ευκαιρία να βγει και να διασκεδάσει και να ξεφαντώσει, όπως οι μέρες το απαιτούν.

 

Σε κάθε στέκι, σε κάθε μαγαζί η διασκέδαση συναντά τη νιότη, δημιουργώντας μια αισιόδοξη ατμόσφαιρα. Φυσικά στα χωριά μας το τελευταίο δεκαήμερο βρίσκονται και οι φοιτητές μας, που διανύουν μέρες χαλάρωσης μακριά από την μελέτη και τα άγχη των εργασιών που απαιτούν οι σχολές τους.

Για λίγες μέρες ακόμη η νιότη θα έχει το πρωταγωνιστικό ρόλο στη διασκέδαση και αυτό διαφαίνεται και  από τη φωτογραφία  παρέας Φαρκαδονίων οι οποίοι στέλνουν μέσα από τη σελίδα μας τις ευχές τους για καλή χρονιά σε συγγενείς και φίλους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Διακρίνονται από αριστερά οι: Θεόφιλος Σαπουνάς , Γκαγκας Κωνσταντίνος , Καραμανος Χρήστος , Παλαμιώτης Δημήτρης , Χρήστος Στάμος, Ευθυμίου Γιάννης και ο Μίντζας Χρήστος.