Το 2017 υπήρξε ιδιαίτερα παραγωγικό και επιτυχημένο για το «KriniTrikalon», μιας και πολλά από τα θέματα που αναδείξαμε μέσω των εμπεριστατωμένων ρεπορτάζ  απασχόλησαν και τα Αθηναϊκά ΜΜΕ

Το 2017 φεύγει και το 2018 ξεκινάει το μεγάλο ταξίδι στο χρόνο. Μια νέα χρονιά που όλοι ευχόμαστε από καρδιάς να φέρει υγεία παν από όλα, ευημερία, δημιουργία και ευτυχία σ’ όλους τους συνδημότες και σ’ όλο τον κόσμο.

Το 2017 πλέον μένει στην ιστορία, αφήνοντας ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες στιγμές τις οποίες προσπαθήσαμε να τις καταγράφουμε με εφόδια μας την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας. Το 2017 υπήρξε ιδιαίτερα παραγωγικό και επιτυχημένο, μιας και πολλά από τα θέματα που αναδείξαμε μέσω των εμπεριστατωμένων ρεπορτάζ  απασχόλησαν και τα Αθηναϊκά ΜΜΕ, στα μέλη της δημοσιογραφικής ομάδας προσκλήθηκαν σε ζωντανές συνδέσεις στην διάρκεια τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων. Συνεχίζουμε λοιπόν και το νέο έτος, αυτό που σταματάμε το 2017.

Με όλες μας τις δυνάμεις, πιστοί στις αρχές μας και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, θα βρισκόμαστε μπροστάρηδες στο καθήκον μας, για την ενημέρωση και την πληροφόρησή σας.

Χωρίς εσάς, τους χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες μας, από το Δήμο Φαρκαδόνας, από το νομό, γειτονικές περιοχές, όλη την Ελλάδα και πολλές περιοχές του εξωτερικού, δεν θα μπορούσαμε ωστόσο  να πράξουμε τίποτα.

Η εμπιστοσύνη σας, στην ιστοσελίδα μας για την ενημέρωσή σας, η αγάπη που μας περιβάλλεται τα τελευταία χρόνια, από την λειτουργία της ηλεκτρονικής εφημερίδας, οι παροτρύνσεις, οι συμβουλές και οι προτάσεις σας, μας κάνουν πιο δυνατούς, να παλέψουμε, παρά τα εμπόδια που συναντούμε στην πορεία μας,  να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό όλα τα μέλη της δημοσιογραφικής και τεχνικής ομάδας. Δεν θα σταματήσουμε και τη νέα χρονιά, παρά τις δυσκολίες που καθημερινά αντιμετωπίζουμε. Θα είμαστε εδώ εδώ για την πληροφόρησή σας.

Φυσικά σε όλη αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την εμπιστοσύνη όλων αυτών που μας στηρίζουν στα βήματα μας.

Είναι οι άνθρωποι που παρά τις δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουν, έρχονται να συμβάλουν από το υστέρημα τους για να διαφημιστούν. Είναι οι αιμοδότες μας, η οικογένεια μας, οι δικοί μας άνθρωποι που μας εμπιστεύτηκαν για την προβολή τους, κατανοώντας το ρόλο μας, την αντικειμενικότητα και τον αγώνα που καταβάλλουμε στα τοπικά ενημερωτικά δρώμενα.

Για όλους εσάς, αναγνώστες και υποστηρικτές της προσπάθειας μας, ευχόμαστε Καλή Χρονιά, Καλοτάξιδη, Καλότυχη και Καρποφόρα. Χρόνια σας Πολλά και Ευλογημένα.