Νέα οπτικοακουστική δουλειά από την Ομάδα Νέων Καλλιτεχνών Τρικάλων

Διασκευή ενός τραγουδιού που μιλάει για την ξενιτιά (Θαλασσάκι) που βιώνουμε όλοι μας κατά καιρούς….την ξενιτιά της πατρίδας, την ξενιτιά της αγάπης, την ξενιτιά των ονείρων!

Στις καρδιές όλων και δη όλων εκείνων που βρίσκονται στη ξενιτιά ή έχουν τα δικά τους ξενάκια αρκετά μακριά τους είναι αφιερωμένη η πρώτη οπτικοακουστική δουλειά της Ομάδας Νέων Καλλιτεχνών Τρικάλων. Μια ομάδα νέων ανθρώπων που διακρίνονται για την ποιότητα των μουσικών τους σπουδών, το ταλέντο τους, καθώς και τη διάθεση τους να προσφέρουν στην μουσική, το τραγούδι, γενικότερα στον πολιτισμό.
Η ιδέα τριγυρνούσε καιρό στο κεφάλι του Μιχάλη, ώσπου ένα Αυγουστιάτικο απόγευμα η ιδέα ξεκίνησε να γίνεται πραγματικότητα. Η παρέα μαζεύτηκε, οι προτάσεις άρχισαν να γράφονται στο χαρτί και σιγά – σιγά να πραγματοποιούνται ώσπου να φτάσουν στο τελικό αποτέλεσμα. Πλέον η Ομάδα είναι έτοιμοι να παρουσιάσει την πρώτη οπτικοακουστική δουλειά, πάνω σε μια διασκευή ενός τραγουδιού που μιλάει για την ξενιτιά (Θαλασσάκι) που βιώνουμε όλοι μας κατά καιρούς….την ξενιτιά της πατρίδας, την ξενιτιά της αγάπης, την ξενιτιά των ονείρων!
Η ομάδα νέων καλλιτεχνών Τρικάλων είμαστε εμείς, εσείς όλοι όσοι έχουν ιδέες και όρεξη για δημιουργική προσφορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη αυτή δουλειά έγινε αποκλειστικά με μέσα της ομάδας και προσωπική προσφορά χωρίς κανένα οικονομικό η οποιοδήποτε άλλο όφελος για κανέναν από εμάς!
«Ο μισεμός είναι καημός, το έχε γεια είναι ζάλη και το καλώς ορίσατε είναι χαρά μεγάλη!!!»