Χρυσό Μετάλλιο για μαθητή του 27ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Δημήτρης Παπαβασιλείου στο Παγκόσμιο Τουρνουά Ελληνορωμαϊκής Πάλης «GIOGOVAT  2010»

Το Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία των 35 κιλών κατέκτησε στο Παγκόσμιο Τουρνουά Ελληνορωμαϊκής Πάλης «GIOGOVAT  2010» που διεξήχθη στην πόλη Αράντ της Ρουμανίας ο μαθητής του 27ου  Δημοτικού Σχολείου «Αριστείδης  Παππάς», Δημήτρης Παπαβασιλείου.

Η επιτυχία του μαθητή σκόρπισε χαρά και ικανοποίηση στο σχολείο με το διδακτικό προσωπικό να συγχαίρει θερμά το μαθητή για την νίκη του.

Με αφορμή την επιτυχία του μαθητή η διεύθυνση του σχολείου και διδακτικό προσωπικό εξέδωσαν την παρακάτω ευχητήρια επιστολή:

«Επειδή οι νίκες και οι επιτυχίες χρειάζονται κόπο και αγώνες, και όλα αυτά προϋποθέτουν ιδανικό προγραμματισμό και προετοιμασία, ας γίνει η επιτυχία του Δημήτρη παράδειγμα προς μίμηση σε κάθε παιδί, προκειμένου να ζήσει ανάλογες στιγμές στη ζωής του σε κάθε τομέα της επιλογής του.

Ο Διευθυντής και το Διδακτικό προσωπικό συγχαίρει θερμά τον μαθητή της ΣΤ΄ τάξης Παπαβασιλείου Δημήτρη για τη μεγάλη του επιτυχία και την διάκρισή αυτή και παράλληλα του ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια τόσο στην αθλητική του σταδιοδρομία όσο και στη μαθητική του εξέλιξη.».