Παρέα παιδιών δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο που τραυμάτισε ένα εξ αυτών με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της Φαρκαδόνας

Όταν ξεκίναγε η παρέα παιδιών από τα σπίτια τους για να ψάλλουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων δεν φανταζόταν ότι η χαρά τους θα μετατρεπόταν σε περιπέτεια και κλάμα.

Δυστυχώς κι ενώ βρισκόταν στο δρόμο δέχτηκαν την επίθεση ενός αδέσποτου σκύλου που δάγκωσε ένα από τα μικρά παιδιά. Το παιδί μετά την επίθεση μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του καθώς τα τραύματα υπήρξαν επιφανειακά μιας και σ’ αυτό συνέβαλε το χονδρό παντελόνι, που δεν άφησε το σκύλο να δημιουργήσει βαθύ τραύμα.

Ωστόσο το σοκ που υπέστη το θύμα της επίθεσης, όσο και τα υπόλοιπα παιδιά της παρέας ήταν αρκετό για να δημιουργήσει τρόμο, όπως επίσης και την αγανάκτηση των γονιών.

Το ζήτημα των αδέσποτων έχει λάβει και στην περιοχή της Φαρκαδόνας διαστάσεις, μιας και τα αδέσποτα συνεχώς αυξάνονται. Σημαντική μερίδα κατοίκων ζητούν την εντατικοποίηση των μέτρων προκειμένου να σταματήσουν οι συχνές επιθέσεις που έχουν καταγραφεί σε διάφορα χωριά του Δήμου.