Πολυκοσμία και πλούσια διάθεση στη χοροεσπερίδα του ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας

Στα ύψη ανέβηκε το κέφι και η διάσκεδαση το βράδυ του Σάββατου στην ετήσια χοροεσπερίδα που διοργάνωσαν οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Επαγγελματικού λυκείου της Φαρκαδόνας στο κοσμικό κέντρο »Θεσσαλία Παλλάς» στη Φαρκαδόνα.

Με ζωντάνια και πλούσια διάθεση τα παιδιά απέδειξαν ότι εκτός από καλοί μαθητές, διακρίνονται και για το ταλέντο τους στον χορό αλλά και στην άρτια διοργάνωσης της τελευταίας μαθητικής τους εκδήλωσης καθώς από του χρόνου πολλοί από αυτούς αποχαιρετούν τα ανέμελα χρόνια και ακολουθούν το δρόμο των σπουδών ή της επαγγελματικής ενασχόλησης.

Τα χρήματα της εκδήλωσης που συγκεντρώθηκαν στο ταμείο των μαθητών θα χρησιμοποιηθούν για την πενθήμερη εκδρομή τους που θα διεξαχθεί στο άμεσο μέλλον.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξε με την παρουσίαση βίντεο με δράσεις των παιδιών στο σχολείο ενώ λίγο αργότερα έγινε βράβευση των πρώην μαθητών του σχολείου που εισήχθησαν σε σχολές και τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με το σύστημα των πανελλήνιων εξετάσεων το περασμένο καλοκαίρι.  Τους νεοεισαχθέντες  βράβευσαν ο αντιδήμαρχος παιδείας κος Ηλίας Καραμάνος, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΦ κος Γιάννης Αναγνώστου  και ο διευθυντής του ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας κος Στέργιος Παπαστεργίου.

Αμέσως μετά οι μαθητές βράβευσαν αρχικά το δήμο Φαρκαδόνας  για την συνδρομή του σε θέματα που αφορούσαν τους ίδιους και το σχολείο και το σφαγείο Φασούλας στην Οιχαλία που υπήρξε επίσημος χορηγός της χοροεσπερίδας.

Το κέφι και η διασκέδαση διήρκησαν μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής, αναχωρώντας μαθητές και συμμετέχοντες με τις καλύτερες των εντυπώσεων.