Αναστέλλεται η λειτουργία των τακτικών ιατρείων της ρευματολογικής κλινικής του Π.Ν.Λ.

Αναστέλλεται η λειτουργία των τακτικών ιατρείων της ρευματολογικής κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας και κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Η αναστολή ισχύει από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου έως και τις 2 Δεκεμβρίου 2020.

Με απόφασή που ισχύει από σήμερα και λαμβάνοντας υπόψιν την σημαντική αύξηση νοσηλευομένων λόγο μόλυνσης με κοροναιό και την προστασία των ασθενών, η Διοίκηση του Νοσοκομείου αναστέλλει την λειτουργεία των Τακτικών Εξωτερικών του Νοσοκομείου και την ολοήμερη λειτουργία του με ισχύ από σήμερα 3 Νοεμβρίου και μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου.

Παρακαλούνται οι ασθενείς με τακτικά ραντεβού τις επόμενες ημέρες να μην επισκεφτούν το Νοσοκομείο γιατί δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, και μετά από συννενόηση και απόφαση του Διευθυντή της Κλινικής και των ιατρών θα επιτρέπεται η εκτίμηση βεβαρυμένων περιστατικών.

Τα επείγοντα περιστατικά (Τμήμα Επειγόντων) θα εκτιμούνται κανονικά και απρόσκοπτα.

Οι ασθενείς ημερήσιας νοσηλείας που λαμβάνουν ενδοφλέβιες αγωγές στο νοσοκομείο και στην Κλινική θα εξυπηρετούνται κανονικά μέχρι νεοτέρας.

Τέλος, ραντεβού με αποκλειστικό σκοπό την συνταγογράφηση απαγορεύονται. Οι ασθενείς πρέπει να επικοινωνούν με τον θαράποντα ιατρό τους για διευκρινήσεις.