Άκρως γιορτινή η ατμόσφαιρα στο Γριζάνο

Χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλές εκπλήξεις διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου του χωριού, προσφέροντας χαρά και διασκέδαση στους μαθητές

Αφιερωμένη στα παιδιά του χωριού και δη στους μαθητές του δημοτικού σχολείου Γριζάνου υπήρξε η γιορτή που διοργανώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά του χωριού πραγματοποιήθηκε στο ουζερί «Στην Υγειά μας» και το πρόγραμμα της περιελάμβανε πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους του χωριού.
Το κέφι και ο χορός είχαν το πρώτο λόγο με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά αλλά και τον καλύτερο φίλο τους που δεν είναι άλλος από τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος διένειμε δωράκια και γλυκές λιχουδιές.
Η εκδήλωση στηριζόταν οικονομικά από την εταιρία «ΥΦΑΝΤΗΣ» με υπεύθυνο τον κ. Κώστα Κοκκινίδη.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης οι γονείς βράβευσαν τον κ. Κώστα Κοκκινίδη για την οικονομική και προπάντων ηθική στήριξη. Όπως σημείωσαν τόσο ο ίδιος, όσο και η εταιρία «ΥΦΑΝΤΗΣ» στέκονται πάντα δίπλα στο χωριό, όπως επίσης και σε όλα τα χωριά του Δήμου, αποδεικνύοντας με τις πράξεις του την έμπρακτη συμπαράσταση σε όλες τις δράσεις που αναπτύσσονται.